Two night stand

Ett engångligg som initierades via en dejtingsajt blir till ett tvågångsligg när en snöstorm lamslår staden och Megan (Lio Tipton) och Alec (Miles Teller) tvingas umgås utanför de ramar som sattes upp kvällen innan. Det gör att de får snabbspola igenom en hel del dialog och situationer som kanske hade dykt upp längs vägen om de hade dejtat på ett "normalt sätt". 

30 Rock

Avsnitt: Florida

Jack Donaghys (Alec Baldwin) mor Colleen (Elaine Stritch) har gått bort, och man kan väl lugnt säga att det moderliga bandet mellan Colleen och hennes son har varit... älskvärt, men tufft. Jack ska nu bege sig ner till Florida för att reda ut varför hans mor har lämnat hela huset och allt däri till sin sköterska, Martha, och berättar detta för kollegan Liz Lemon (Tina Fey):

Tucker and Dale vs Evil

Två lantisar, Tucker (Alan Tudyk) och Dale (Tyler Labine), reser på stugsemester för att dricka öl, fiska lite och ha det skönt. På vägen upp till stugan korsas deras väg med en billast studenter som ska ut i skogen och festa. Stämningen blir aningen skev och pinibel då Dale ska försöka prata med en av tjejerna, men det blir bara fel.

CSI NY

Avsnitt: Hide sight

När Michael Reynolds var nio år kidnappades han av Arthur Francis och hölls fången i tre år. När han väl lyckades rymma var hans liv förstört för många, långa år framöver. Dock förstördes också hans lillebrors, Tom, som från den dagen hans storebror kom tillbaka ständigt fick infinna sig på andra plats. Att inte bli sedd av sina föräldrar, som hela tiden satte Michael i första rummet skapade så stora sår att Tom i nästan vuxen ålder skaffade sig ett prickskyttsgevär och satte igång med att mörde oskyldiga personer på Manhattan.

Fringe

Avsnitt: Of human action

Olivia Dunham (Anna Torv) och hennes kollega och vän Peter Bishop (Joshua Jackson) har fått ett klurigt fall på händerna. En liten tonårskille kidnappas av två män och drar iväg med honom på en skruvad brottsturné. Olivia och Peter har fått tag på en videoinspelning från en bensinmack där flera personer i butiken har tagit livet av sig, tvingade genom extrem tankeläsning. Peter och Olivia funderar dock på varför killen inte sprang därifrån...

Criminal minds

Avsnitt: Bloodline

Teamet letar efter en familj som hjälps åt för att kidnappa små flickor och döda deras föräldrar. De har precis insett att "mamman" i den eftersökta familjen blev kidnappad på samma sätt för 20 år sedan. Konversationen mellan två av poliserna, David Rossi (Joe Mantegna) och Penelope (Kirsten Vangsness), lyder så här:

Penelope: "How do you watch your family get murdered and then make a life with the people who did it?"
David: "It's Stockholm syndrome. You adapt or die."

Alias

Avsnitt: The box, part 1

I avsnittet "The box, part 1" kommer Sidney (Jennifer Garner) och hennes pappa Jack (Victor Garber) tillbaka till SD-6 och råkar hamna mitt i ett hämnddrama med McKenas Cole (Quentin Tarantino) i huvudrollen. McKenas har blivit kvarlämnad och bortglömd då ett uppdrag åt SD-6 gick åt pipsvängen och han är lite sur för detta och ska hämnas på hela organisationen. Sidney befinner sig vid ett tillfälle i rummet intill där alla de anställda hålls kidnappade och bundna och genom en liten röd lampa på en övervakningskamera så skickar Jack morsemeddelanden till Marshall (Kevin Weisman).