Mamma Mia! Here we go again

Sophie Sheridan (Amanda Seyfried) förbereder sig för den stora nyöppningen av sin mamma Donnas (Meryl Streep) hotell, efter Donnas död föregående år. Hon är upprörd eftersom två av hennes fäder, Harry (Colin Firth) och Bill (Stellan Skarsgård), inte kan ta sig till återöppningen och hon har problem i sin relation med Sky (Dominic Cooper), som är i New York City. Ton tar hjälp av två av sin mammas vänner för försäkran, hjälp och vägledning - Rosie (Julie Walters) och Tanya (Christine Baranski).

Black mirror

Avsnitt: The waldo moment

TV-stjärnan Conor Simpson (James Lance) står och förbereder sin monolog i kvällens föreställning. Det handlar om popidoler och vad de tror på, och plötsligt så kommer något svenskt i vår väg:

Conor: "I don't know why anyone's surprised the world's number one teen idol has become a Scientologist. Speed up the autocue, please. Pop stars do believe in weird things. Abba believed in angels. R Kelly believed he could fly..."

Days like these

Avsnitt: The pill

Eric Foreman (Max Wrottesley) sitter i garaget och kollar på tv, när programledaren i ett Top of the pops-liknande program går från att berätta om att Elton (John) och Kiki (Dee) får flytta på sig eftersom ABBA har nått toppen av listan med Dancing Queen:

Programledare: "...and after seven weeks with his first UK number one it's goodbye Elton and Kiki, and hello to Abba and Dancing Queen."

Tall girl 2

Jodi (Ava Michelle) är lång, nästan 190 centimenter och hennes historia börjar i filmen Tall girl och fortsätter med den här uppföljaren. Filmen inleds också med en kort sammanfattning av första filmen, så alla ska hänga med och berättar då historien hur utbytesstudenten Stig Mohlins närvaro i skolan blev en katalysator som fick Jodi att komma ut ur sitt skal och blomma ut till den vackra tjej hon är. Med ett nyvunnet självförtroende fortsätter historien. Jodi och Jack (Griffin Gluck) berättar hur det började:

Vox lux

Celeste (Raffey Cassidy och Natalie Portman) är med om en skolskjutning i staden New Brighton i USA och blir allvarligt skadad, men överlever med en hårsmån. På hennes vänners begravning framför hon en sång som hon och hennes syster Eleanor (Stacy Martin) har skrivit. Sången blir startskottet på en karriär inom showbusiness där hennes manager (Jude Law) leder henne genom karriären.

Asterix och vikingarna

Asterix och Obelix får i uppdrag att göra en man av Goudurix, Majestix brorson. De gör sitt bästa, men skrämmer mest den timide Goudrix. Samtidigt, i den kalla nord, har vikingarnas hövding missförstått något byns kryptograf sagt, och ger sig därför ut för att hitta en mästare på att skrämmas, eftersom hövdingen uppfattat att om man är tillräckligt rädd så kan man flyga. Kan man flyga så kan man överraska och överlista sina fiender på allra bästa sätt. Sagt och gjort, de packar sitt vikingaskepp och gör sig redo att åka iväg.

Shakespeare & Hathaway

Avsnitt: Nothing will come of nothing

Frank Hathaway (Mark Benton) och Luella Shakespeare (Jo Joyner) jobbar som privatdetektiver tillsammans och möts upp på morgonen för att gå till deras kontor. Luella kommer joggande, vilket Frank tittar aningen skeptiskt på, samt kan inte motstå att retas lite grann:

Frank: "Wow!"
Luella: "Hi!"
Frank: "You look like, erm... oh, who is it? From ABBA."
Luella: "Oh, yeah. The blonde one?"
Frank: "No, the one with the beard."

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga

Livet är en schlager för Lars Erickssong (Will Ferrell) vars dröm om att uppträda på och vinna Eurovision Song Contest inleddes när han 1974 såg ABBA vinna med sin "Waterloo". Hans vän Sigrit Ericksdóttir (Rachel McAdams) är sedan barnsben förtjust - rent av betuttad - i Lars, men han är för dum eller för fokuserad på att bli känd och vinna Eurovision för att inse fakta. Sigrit lärde sig tydligen prata och sjunga efter Eurovision 1974, vilket hon försöker påpeka när hennes mamma Helka (Elin Petersdottir) påpekar att Sigrit hänger alldeles för mycket med Lars.

South park

Avsnitt: Pinewood derby

Jordens befolkning har fått besked om att de ska få besök av utomjordingar. När rymdskeppet landar på jorden sveper kameran över diverse olika platser där folk beskådar denna händelse. En av dessa platser är New York, där en reklamaffisch för Mamma Mia! (med en liten text där det står att musiken är från ABBA) finns uppsatt.

River

Avsnitt: Episode 1

Jackie 'Stevie' Stevenson (Nicola Walker) och John River (Stellan Skarsgård) är poliser och jobbar ihop. De har precis plockat upp en påse med hamburgerkäk från den lokala drive-thrun och sitter i bilen och käkar. De pratar om allt möjligt, högt och lågt och kommer in på ämnet semester: