Breaking bad

Avsnitt: ABQ

Narkotikapolisen Hank Schrader (Dean Norris) försöker reda ut vem det är som tillverkar förstklassig metamfetamin och sprider i Albuquerque, och nyligen blev en av langare som handlar med denna drog nedskjuten och hamnade på bårhuset. Combo, som han heter var så lågmäld att han inte hamnat i polisens radar, och han var inte den smartaste killen heller, något som Dean berättar på följande sätt:

Breaking bad

Avsnitt: Hermanos

Hand Schader (Dean Norris) är övertygad om att Gustavo Fring (Giancarlo Esposito) är inblandad i tillverkningen och distributionen av förstklassikt metamfetamin, och berättar detta för Walt (Bryan Cranston) när de sitter i sin bil vid parkeringen vid restaurangen Los Pollos Hermanos som Gustavo är chef på.

Breaking bad

Avsnitt: Pilot

Redan några minuter in i första avsnittet på den här banbrytande serien så sätts ribban av Walter Whites (Bryan Cranston) kunskap då man får se en tavla som visar att han varit projektledare för något som lett fram till ett Nobelpris.

Breaking bad

Avsnitt: Half measures

Walter White (Bryan Cranston) får besök av Mike Ehrmantraut (Jonathan Banks) som berättar en historia som går ut på att Mike, nu för tiden, inte gör saker halvdant. Detta för att Walter ska förstå att han har att göra med professionella "gangstrar" och inte vilken idiot som helst.

Breaking bad

Avsnitt: Confessions

Jesse (Aaron Paul) har precis släppts från fängelset och har bestämt sig för att börja om på nytt med en ny identitet och har en liten konversation med Saul (Bob Odenkirk) som ska hjälpa honom med det hela: