Parker Lewis

Avsnitt: Full mental jacket

Jerry (Troy W. Slaten) ska göra en muntlig redovisning om alkemi, och blir ihopparad med Rita (Kristin Dattilo) som han är hemligt förälskad i. Han blir totalnervös och det blir Rita med, eftersom hon inte tycker om muntliga redovisningar. Påpassligt nog skolkar de båda från lektionen, och Jerry tar sin tillflykt i datasalen. Dit har faktiskt också Rita sprungit till och när de tu sitter där i mörkret tillsammans fäller Rita en tår. Parker (Corin Nemec), som är tvseriens berättarröst tillika huvudperson, beskriver vad som händer när en kvinna fäller en tår:

Parker Lewis

Avsnitt: Future chock

Rektor Grace Musso (Melanie Chartoff) slår ner på Parker Lewis (Corin Nemec) då hon anser att hans schema inte återspeglar hans framtid. Lewis blir splittrad då han inte direkt tänkt på framtiden och vad han tänkt sig pyssla med de kommande femtio åren. Musso ger honom ett uppdrag - att innan klockan tre samma dag ha ett nytt schema där hans kursval reflekterar hans framtid. På det lokala caféet berättar Parker för sina kompisar Mikey (Billy Jayne) och Jerry Steiner (Troy Slaten) vad som hänt och då kommer följande upp:

Parker Lewis

Avsnitt: Citizen Kube

Santo Domingo High har drabbats av en mattjuv som ingen annan. Varenda lunchlåda är tom, varenda läsedryck är uppdrycken, cafeterian är renskrapad. Misstankarna faller på Parker Lewis (Corin Nemec), men han bevisar sin oskuld. För att gå till botten med stölderna engagerar sig Parker och hans kompisar i mysteriet. Snart upptäcker de att det är Larry Kubiac (Abraham Benrubi) som ligger bakom det. En kille i hans storlek (XXXXL) äter mycket och hela tiden, så något stort mysterium var det väl egentligen inte. Så här låter det till varför han är så hungrig:

Parker Lewis

Avsnitt: Rent-a-Kube

I Parker Lewis (Corin Nemec) föräldrars hyrvideoaffär finns ett problem med snattare, det stjäls mycket på kort tid. För att komma till rätta med problemet anställer de Larry Kubiac (Abraham Benrubi) som säkerhetsvakt. Dock går det inte som de tänkt sig, Kubiac skrämmer inte bara iväg snattarna utan även alla andra kunder som någonsin tänkt sätta sin fot i butiken. Det ligger på Parkers lott att berätta för Kubiac att han får kicken, något som Parker inte ser fram emot. Dock ler gudarna mot Parker, Kubiac har fått ett erbjudande om ett annat jobb, ett som passar hans mage lite mer:

Parker Lewis

Avsnitt: Against the Norm

Norman Pancow (Gerrit Graham) har återvänt till staden och rektor Grace Musso (Melanie Chartoff) får återigen stångas med och mot honom. Dock är ju hennes känslor för honom lite blandade. Samtidigt som hon inte vill ha honom i närheten och hatar honom med alla cylindrar, så kan hon inte motstå honom på något plan. Parker Lewis (Corin Nemec) förstår inte varför Musso låter Pancow komma tillbaks till skolan och frågar Musso om detta. Hennes svar låter så här:

Parker Lewis

Avsnitt: Parker's got a brand new car

Parker (Corin Nemec) är ute och letar efter sin första bil. Hans kompisar Mikey (Billy Jayne) och Jerry (Troy W. Slaten) samt Parkers pappa Martin (Timothy Stack) är med hos bilförsäljaren och pappa Martin blir där helt lyrisk över - en Volvo!

Blade squad

Ett gäng unga poliser som begått mindre misstag i sin karriär har fått en sista chans inom kåren. De ska bli en ny specialstyrka som tar sig fram på rullskridskor och ha en jetmotor på ryggen så de vid speciella tillfällen verkligen kan få fart. I början av deras träningsperiod ska de göra en arrestering, men skurken sliter sig loss och springer därifrån - bara för att springa rakt ut framför en lastbil och dö. Skurkens bror Billy (Zach Ward) ser alltihopa och svär på att hämnas sin brors död.

Pestens tid

I första delen av den drygt 6 timmar långa filmatiseringen av Stephen Kings roman får vi möta ärketönten Harold Lauder (Corin Nemec) som i flera års tid har längtat och trängtat efter Frannie Goldsmith (Molly Ringwald). När han har fått en av sina ohyggligt dåliga dikter publicerad i magasinet Everleaf beger han sig direkt till Frannie för att ge henne ett exemplar av tidningen. Han tar också tillfället i akt att bjuda ut henne på en dejt kommande fredag. Han väljer dock inte det mest, av Frannie, eftertraktade evenemanget: