Dawsons Creek

Avsnitt: The lost weekend

Jen (Michelle Williams) har blivit intresserad av Charlie (Chad Michael Murray) som är intresserad av Jen turligt nog. De sitter här tillsammans på Charlies rum och pratar om musikstilar hit och dit, och Jen är lite förvånad över att Charlie har så brett musikintresse, allt ifrån punk till Dolly Parton:

Dawsons creek

Avsnitt: Alternative lifestyles

Andie (Meredith Monroe) och Pacey (Joshua Jackson) paras ihop för att göra en uppgift i makroekonomi, och de ska föreställa ett gift par som ska lägga upp en budget för sitt leverne. Pacey löjlar sig och vill bara ha en ny Porsche, när Andie ber honom att skärpa sig. Pacey förklarar då att hans familj har utsett honom till det svarta fåret och att det kvittar hur mycket han än anstränger sig, han får aldrig godkänt av sina föräldrar:

Dawsons creek

Avsnitt: The importance of not being too earnest

Jack (Kerr Smith) vill lära känna sin lärare i populärkultur lite bättre, och går därför och ser en teaterföreställning som läraren Matt Freeman (Sebastian Spence) rekommenderar. När teatern är slut går Jack fram till läraren och pratar lite, men Matt känner dock inte igen honom. För att bli av med sina kompisar och därigenom får lite mer tid att lära känna Matt ger Jack sina bilnycklar till Jennifer (Michelle Williams) och Audrey (Busy Philipps) och blir därigenom av med dem. Totalt överraskade säger Jennifer följande till Jack:

Dawsons creek

Avsnitt: Tamara's return

Pacey (Joshua Jackson) drar med sig Andie (Meredith Monroe) in till stan för att gå runt i butikerna och snacka lite. De pratar om ditten och datten och Andie berättar då om en liten olycka hos hade med bilen:

Andie: "This truck literally appeared out of nowhere and I didn't see it and now my Saab's back in the shop."
Pacey: "You had another accident? You are officially the world's worst driver."

Dawsons creek

Avsnitt: Highway to hell

Audrey (Busy Philipps) klagar över att hon och Pacey aldrig kan vara ensamma, alltid är det någon rumskamrat som kommer in i rummet när de vill ha det lite trevligt. Hon ger Pacey (Joshua Jackson) en liten vink om att han borde skaffa en egen lägenhet men han är lite anti i början av avsnittet. Mot slutet av avsnittet, när de båda tu befinner sig på ett hotellrum långt hemifrån på grund av att de skjutsat Joey och Charlie till ett gig, så lyder konversationen dock såhär:

Dawsons Creek

Avsnitt: High anxiety

Jen (Michelle Williams) sitter och plurar lite på sin gitarr och har sin pojkvän Charlie (Chad Michael Murray) bakom ryggen som håller på och ger henne en massage. Dock är inte Jen så tänd på just den sortens massage, en lite hårdhänt variant, som han ger henne: