Bild från filmen Austin Powers - The spy who shagged me

Austin Powers - The spy who shagged me

Austin Powers (Mike Myers) har gift sig med Vanessa Kensington (Elizabeth Hurley) och allt är bara bra. Filmen börjar med en vy över deras hotellrum där de båda har lekt mellan lakanen. Någon minut senare bryts idyllen då det visar sig att Vanessa är en fembot - en elak robot med order att döda Austin. Roboten har kulsprutor i brösten och sätter igång med att peppra Austin som kutar runt i rummet för att överleva. Han gömmer sig bakom bardisken och kommer sedan på att han borde rädda sin käresta ägodel - hans Swedish-made penis enlarger.

Lite senare i filmen sitter Scott Evil (Seth Green) och käftar emot sin far, Dr Evil (Mike Myers) för att få ett ord med i laget. Dr Evil drar då igång lite ordvitsar som alla går ut på att Scott ska zip it - hålla klaffen!

Scott Evil: "Look, all I..."
Dr Evil: "Ladies and gentlemen of the jury - ex-zip it A!"
Scott Evil: "Number 2, would you please back me up."
Dr Evil: "Look I'm Zippy Longstockings!"

Audio file

En ren referens till allas vår egen Pippi Långstrump, även om namnet inte sägs exakt.

I filmen skulle det också ha förekommit en scen men som av någon anledning klippts bort, man kan bara se första delen i filmen. Austin Powers och hans kollega Felicity Shagwell (Heather Graham) precis har kommit till dr Evils ö. De är inne i ett tält och Austin står på alla fyra och läser en karta medan Felicity packar ut saker från en väska bredvid Austin. Ljuset inne i tältet ger en skuggspelseffekt för de vakter som samlats utanför tältet. För dem ser det ut som att Felicity drar ut sakerna från Austins rumpa och plötsligt drar hon fram något som är misstänkt likt en Swedish-made penis enlarger pump och hon säger:

Felicity: "Look what I found!"
Austin: "Ehh... How did that get in there... Honestly - it's not mine. It's not mine!"
Vakt: "I have seen those in Sweden."

Audio file

Här finns även några bilder som kan vara värda en titt:

Affisch för filmen Austin Powers - The spy who shagged me

Niklas S, Oscar, Peter Wrede

Lägg till ny kommentar

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.
Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.
CAPTCHA
Den här frågan testar om du är en mänsklig besökare och förhindrar automatiska spaminsändningar.