Själen

Joe Gardner, en musiklärare i mellanstadiet, har länge drömt om att utföra jazzmusik på scenen och får äntligen en chans efter att ha imponerat andra jazzmusiker under en öppningsakt på Half Note Club. Men en olycka gör att Gardner hamnar i koma och hans själ hamnar i efterlivet. Där är han klassad för att stöpas om på nytt och placeras i en ny kropp, i ett barns kropp. Men Joe går inte med på det. Han ska ju precis slå igenom, blir berömd och få jazza resten av livet. Han tar helt enkelt en annan själs plats i efterlivet och får därigenom en chans att återvända till jorden.

Ducktales

Avsnitt: Woo-oo!

Knattarna är på besök hos Joakim von Anka, men hamnar i trubbel och får fly tillsammans med Sigge McKvack och Webby (röst av Kate Micucci). När de håller på och klättrar nerför en repstege ringer Webbys telefon och för att inte Mrs. Beakley ska få veta att Webby och knattarna är ute på äventyr så säger hon att hon är hos en kompis och att utbytesstudenten Hampus från Sverige är där så hon har ej tid att prata.

Ön vid världens ände

Donald Ross (David Gwillim), son till Sir Anthony Ross (Donald Sinden), har försvunnit på en forskningsresa till arktis. Anthony skramlar ihop sina slantar och tar hjälp av arkeologen Ivarsson (David Hartman) samt kontaktar kapten Brieux (Jacques Marin) som äger ett fantastiskt luftskepp som heter Hyperion. Planen är att flyga till arktis och hitta sonen. Till sin hjälp har de en karta i form av ett utkarvat valben som, när man placerar den på en karta i rätt storlek, kanske kan visa vägen till vart Donald behagat styra kosan och var han nu kan befinna sig.

102 dalmatiner

I denna uppföljare av filmatiseringen av Disneys historia 101 Dalmatiner börjar filmen med att doktor Pavlov (David Horovitch) visar upp en fullt botad Cruella De Vil (Glenn Close) som sitter inlåst på ett mentalsjukhus. Bevisligen kan hon nu gosa med små dalmatinervalpar utan att vränga pälsen av dem. Cruellas advokat blir så imponerad att han utbrister:

"Rough up your Swedish doctor Pavlov, this could be your Nobel prize!"