Last man standing

Avsnitt: Attractive architect

Det ska väljas en arkitekt som ska bygga nya butiker till Outdoor Man, och Mike (Tim Allen) vill använda sin vän Bill McKendree (Richard Karn) som även gjort de senaste sexton butikerna. På sitt skrivbord ligger Bills ritningar tillsammans med ritningar från en ung, snygg arkitekt som också vill ha arkitektjobbet. Mikes fru Vanessa (Nancy Travis) ser ritningarna och frågar vad det är för något:

Modern family

Avsnitt: Snapped

Claire (Julie Bowen) ska bli intervjuad av en tidning i sin roll som VD för Pritchett's Closets. Det gör också att hon vill få bort make och barn så att de inte stör eller riskerar att rasera den lite fejkade bild av Claires liv som hon grundat för i hemmet när reportrarna kommer på besök. Naturligtvis inser barnen vad som är på gång, konfronterar Claire och insinuerar att hon borde skämmas riktigt ordentligt då hon skäms över sina barn. Men Claire slår tillbaks...

8 simple rules

Avsnitt: Come and knock on our door

Paul (John Ritter) somnar på soffan och drömmer om hur hans barn lever i en tid som, om man tittar på kläderna, tycks vara på 70-talet men eftersom alla har åldrats borde detta vara i framtiden. Båda hans döttrar Bridget (Kaley Cuoco) och Kerry (Amy Davidson) bor då ihop med Pauls mardrömssvärson, Bridgets nuvarande pojkvän Kyle (Billy Aaron Brown). När Paul kommer till de hus där de tre bor tillsammans infinner sig även hans hustru Cate (Katey Sagal) på besök och slutligen också deras yngsta barn 13 årige sonen Rory (Martin Spanjers).