The morning show

Avsnitt: That woman

USAs populäraste morgonprogram, "The morning show", skakas av en sexskandal i spåren av #metoo, och den manlige programledaren sparkas. I det semi-politiska spelet bakom kulisserna på tv-bolaget så kuppar Alex Levy (Jennifer Aniston) in reporten Bradley Jackson (Reese Whitherspoon) som kommer från södra USA och en tv-kanal som mer eller mindre ingen har hört talas om. Det visar sig dock att Bradley har en tendens att inte följa manus och bara några minuter in i sitt första program så berättar hon att hon har gjort en abort när hon var 15.

Och så kom Polly

Reuben Feffer (Ben Stiller) har precis blivit bedragen av sin hustru på deras bröllopsresa och när han försöker samla ihop sitt liv igen träffar han på sin gamla klasskamrat Polly Prince (Jennifer Aniston). Han blir hals över huvud förälskad i henne och försöker få till en dejt med henne genom att "råka" träffa på henne mitt på stan. Deras konversation blir lite krystad och mot slutet så dyker en svenskhet upp:

Vänner

Avsnitt: The one with the fertility test

Phoebe (Lisa Kudrow) har fått Rachel (Jennifer Aniston) att avstå från en gratis massage på ett spa som är en del i en stor kedja, eftersom Phoebe ogillar storföretag. Rachel går naturligtvis ändå, och strax därpå visar det sig att Phoebe har börjat jobba där själv - hon skämdes helt enkelt för mycket för att berätta det för sina vänner. När Phoebe upptäcker att det är Rachel som är ligger på britsen låtsas hon att hon är en svensk massös i hopp om att Rachel inte ska märka något.

Vänner

Avsnitt: The one with all the poker

Killarna upptäcker att tjejerna aldrig spelat poker och ser till att det blir en helkväll med pokerspel. Rachel (Jennifer Aniston) och de andra tjejerna förlorar stort och måste ge en hel del av sina pengar till killarna. Rachel försöker sig på sarkasm mot Ross (David Schwimmer), men Chandler (Matthew Perry) är inte sen på att ge svar:

Vänner

Avsnitt: The one with the vows

Phoebe (Lisa Kudrow), Rachel (Jennifer Aniston) och Joey (Matt LeBlanc) sitter och pratar om hur det ska bli när Chandler (Matthew Perry) och Monica (Courteney Cox) har gift sig, om vad som komma skall:

Phoebe: "Pretty soon they are gonna be having kids and then they're just gonna be hanging out with other couples who have kids, and then maybe they are gonna leave the city to be near a Volvo dealership"
Rachel: "Things change."
Joey: "But I don't want them to move to a Volvo dealership."

Rock star

Då Emily Poule (Jennifer Aniston) sitter i den fina limousinen tillsammans med några groupies så pratar de om sina liv och halsar ur en flaska Absolut vodka.