Catch and release

Gray Wheeler (Jennifer Garner) och Maureen Monettes (Juliette Lewis) vägar korsas i den här romantiska komedin, och Gray får ett visitkort från Maureen som, när man tittar närmare på det, visar att Maureen kan klassisk svensk massage:

Alias

Avsnitt: Authorized personnel only

I det här avsnittet är Sidney Bristow (Jennifer Garner) på uppdrag i Vitryssland, där hon kör en "honey-trap" på den rysk vetenskapsman Vladnik som tänkt sälja en ny sorts isotop till en terroristorganisation. För att förföra forskaren klär hon ut sig till en mycket blond, lite småfull svenska. Med hjälp av en falsk tågbiljett övertygar hon mannen om att det skett ett misstag, och att de båda fått samma rumsnummer på tåget där köpet skall äga rum. När hon kommer in i hytten blir ju den smått nervöse vetenskapmannen först överraskad och undrar vad hon gör där.

Alias

Avsnitt: Passage, part 1

I avsnittet "Passage, part 1" diskuterar Francie (Merrin Dungey) med Sydney Bristow (Jennifer Garner) om vilken slags massage hon vill ha när de ska besöka ett spa. Sydney har dock hamnat i trångmål och kan tyvärr inte följa med utan skjuter upp det till nästa vecka.

Francie: "Hey, Syd! Syd, I'm on-line with the spa. Did you want to get a Swedish or a Shiatsu massage?"

Alias

Avsnitt: Remnants

I tredje säsongen råkar Sydney (Jennifer Garner) illa ut och hon blir misstänkt för att ha mördat en rysk diplomat. Hennes pappa Jack (Victor Garber) har dock sett till att det ser ut som om hon har blivit kidnappad av the Covenant. Den små-onde NSA-chefen Lindsay misstänker dock att Sydneys pappa vet vart hon är någonstans och pressar honom lite grann. Han diskuterar lite med Jack och efter att Jack dragit sin oerhört vattentäta historia säger Lindsay, som ett sätt att avslöja att han vet att Jack ljuger, följande:

Alias

Avsnitt: The box, part 1

I avsnittet "The box, part 1" kommer Sidney (Jennifer Garner) och hennes pappa Jack (Victor Garber) tillbaka till SD-6 och råkar hamna mitt i ett hämnddrama med McKenas Cole (Quentin Tarantino) i huvudrollen. McKenas har blivit kvarlämnad och bortglömd då ett uppdrag åt SD-6 gick åt pipsvängen och han är lite sur för detta och ska hämnas på hela organisationen. Sidney befinner sig vid ett tillfälle i rummet intill där alla de anställda hålls kidnappade och bundna och genom en liten röd lampa på en övervakningskamera så skickar Jack morsemeddelanden till Marshall (Kevin Weisman).

Simpsons

Avsnitt: Treehouse of horror XIV

I delen "Frinkenstein" av halloweenavsnittet "Treehouse of horror XIV" så tilldelas professor Frink Nobelpriset. Nobelpriskommitéen ringer och ska meddela det, men ringer fel och Homer svarar i sin telefon:

Homer : "Yeah... hello."
Man från kommitéen: "Sir, I'm honored to inform you that you've won the Nobel Prize."
Homer: "The Nobel Prize... Finally!"
Lyssna på ljudklippet (47 kb)

Alias

Avsnitt: The telling

Irena Derevko (Lena Olin) har blivit förd bakom ljuset av sin skurkaktiga kollega Arvin Sloane (Ron Rifkin) och det har resulterat i att hennes man tillika Sidneys pappa Jack Bristow (Victor Garber) har blivit tillfångatagen. Eftersom Sidney (Jennifer Garner) tror att hennes mor Irena hade något med kidnappningen att göra är hon heligt förbannad, vilket kan förklara den hårda tonen i det här klippet som slutar med något svenskt:

Alias

Avsnitt: A broken heart

I avsnittet "A Broken Heart" på första säsongen åker Sydney Bristow (Jennifer Garner) till Malaga i Spanien, men i stället för att visa en bild från Spanien samtidigt som texten Malaga syns så visas en bild från Stockholms Stadshus. Någon på produktionsteamet har inte riktigt gjort sitt jobb...

Alias

Avsnitt: Page 47

Sydney Bristow (Jennifer Garner) är lite lurig och pratar svenska för att lura några män på en båt att hon behöver bensin:

Sydney: "Ursäkta mig, kan ni hjälpa mig? Min båt. Jag har ingen bensin kvar. Kan ni låna mig några liter bensin?"
Man: "Gasolin?"
Sydney: "Gasolin."
Man: "Jaa."
Sydney: "Tack så mycket."