American horror story

Avsnitt: Be our guest

Det hemsöka hotellet Cortez är fullt av hemska döingar, demoner och spöken, däribland de svenska turisterna Agnetha (Helena Mattsson) och Vendela (Kamilla Alnes), men samtidigt så drivs hotellet som ett vanligt hotell och då kan inte de nuvarande spökena gå runt och döda hotellgästerna till höger och vänster. De som driver hotellet, Liz Taylor (Denis O'Hare) och Iris (Kathy Bates), som inte på något sätt är döda, kallar därför till ett möte där de ska prata allvar med alla spöken som befinner sig på hotellet. Iris framhåller att alla spöken måste sluta upp med att mörda gästerna.

Valentine's day

För att höja tittarsiffrorna har ett av de höga hönsen på tv-stationen bestämt att väderpresentatören, i det här fallet en tjej, ska steppa medan hon berättar vädret. Det är något som Kelvin Moore (Jamie Foxx) inte ser med så blida ögon på, men å andra sidan var han förbannad redan när han kom in i studion för att prata med Susan (Kathy Bates):

Six feet under

Avsnitt: Nobody sleeps

Det har ställts till med födelsedagsfest för Ruth (Frances Conroy) som fyller år och vid middagsbordet sitter Keith (Mathew St. Patrick) och visar foton för Bettina (Kathy Bates). Han pekar på fotona och berättar följande under deras samtal:

Keith: "And our room opened directly out onto the pool."
Bettina: "And the dregs of humanity, from the looks of it!"
Keith: "And that's the Sunday Smorgasbord Brunch. They come for the Breakfast Burrito and the free shuttle to the outlet mall."