Run all night

Maffiagangstern Jimmy Conlon (Liam Neeson) har det inte lätt. Han är gammal, på väg att utmanövreras av yngre, hungrigare gangsters och till råga på allt så råkar hans son, Mike (Joel Kinnaman) hamna i skottlinjen då han skjutsat två andra gangsters och bevittnat ett mord. Jimmy måste nu välja sida - stå bredvid sin son, eller fajtas mot den stora maffiabossen Shawn.

I maffians mitt

Avsnitt: Episode #1.1

Alex Godman (James Norton) driver en fondbyrå där han placerar pengar åt sina kunder och tar provision på vinsterna. Det går ganska bra. Boris Godman (David Dencik) är Alex farbror och har vänner i Israel som han vill att Alex firma ska ta under sina vingar. Alex anser att hans firma är alldeles för liten, men någonstans i bakhuvudet så är han nog medveten om att Boris vänner inte har rent mjöl i påsen. Konversationen mellan Boris och Alex låter så här:

Deadbeat

Avsnitt: The knockoff

Kevin Pacalioglu (Tyler Labine) har gåvan - gåvan att se och prata med spöken - men det är också en gåva som ständigt placerar honom i situationer som han inte riktigt kan kontrollera. När en vän till honom ber honom stå i en tidningskiosk och sälja tidningar i två dagar för att betala av en skuld så tar det bara 25 minuter innan Kevin befinner sig i en situation där han lämnar kiosken för att undersöka en spöklig händelse runt hörnet.

American Samurai

Då ett flygplan störtar och mamma och pappa Collins omkommer hamnar sonen Drew (David Bradley) hos en japansk familjepappa och han växer upp i det japanska hushållet. Han får lära sig allt om de japanska stridskonsterna och lyckas på samma gång vinna pappans hjärta. Detta medför att han kommer emellan pappan och hans riktige son, Kenjiro (Mark Dacascos) mer och mer. Allt eftersom åren går blir sonen allt mer svartsjuk på Drew som enligt honom fjäskar för pappan.

Angelos hämnd

Frankie Delano (Sylvester Stallone) har utsetts av Angelo Allieghieri (Anthony Quinn) att vara hans dotters livvakt. Dottern Jennifer Barrett (Madeleine Stowe) vet inte om att Angelo är hennes far, som hemlighållts på grund av en vendetta mellan de olika maffiasnubbarna i staden. I hela Jennifers liv har Frankie vakat över henne och sålunda vet han en hel del. Detta kommer fram då Jennifers man Kip (Harry van Gorkum) har varit otrogen och försöker kräla i stoftet och få komma tillbaks till Jennifer.

The chronicle

Avsnitt: A snitch in time

Grace (Rena Sofer) blir dumpad av sin pojkvän Louis (Stephen Dunham) och när hon undersöker honom lite närmare visar det sig att han egentligen kommer från framtiden och har blivit skickad tillbaka i tiden för att bli skyddad mot sina framtida fiender - den svenska maffian. Grace följer efter Louis till ett mausoleum i New York där han ska lämna ett meddelande till framtiden då de båda blir attackerade av några blonda killar med ett högst dödligt vapen, ett gevär som i stort sett smälter allt det avfyras mot.

Sopranos

Avsnitt: Bust-out

David Scatino (Robert Patrick) har spelat bort allt, verkligen allt, och har dessutom hamnat i fel sällskap. För att kassera in pengarna som David är skyldig har det beslutats att hans affär ska sättas i konkurs, det ska göras en så kallad "Bust-out", som avsnittet också heter. Det hela går ut på att David ska beställa en massa prylar, dyra sådana som sedan försvinner i konkursen som är ett faktum då han inte betalar sina fakturor. Prylarna tar Tony (James Gandolfini) och Richie och omsätter på annat håll.

American Yakuza II

En komplett galning (Bobcat Goldthwait) tar en massa personer gisslan på en restaurang. Polisen anländer och förhandlaren Tony Dussecq (John Laughlin) försöker förgäves få honom att ge sig. Det enda svar han får ifrån galningen, som är riggad med en bomb som sprängs om han släpper en avtryckare, är: