Navy CIS

Avsnitt: Shiva

Chefen för israeliska Mossad, Eli David (Michael Nouri) och Jackie Vance (Paula Newsome) blir mördade och Leroy Jethro Gibbs (Mark Harmon), Ziva (Cote de Pablo), Anthony DiNozzo (Michael Weatherly)och Timothy McGee (Sean Murray) ska givetvis försöka fånga mördaren.

Gibbs, McGee och DiNozzo går igenom vad de har hittat i fallets undersökning, och de är aningen överraskade över fyndet:

Navy CIS

Avsnitt: Vanished

När Caitlin (Sasha Alexander) kommer in på kontoret sitter Dinozzo (Michael Weatherly) och klipper naglarna vid sitt skrivbord. Lite sarkasmer fälls, men hon är mest överraskad att hon inte bryr sig längre. Sedan fortsätter konversationen mellan Dinozzo och McGee (Sean Murray):

Navy CIS

Avsnitt: The good wives club

Ett kvinnolik iklätt brudklänning hittas i en skyddsbunker och gänget misstänker att hon fallit offer för en massmördare. Efter lite undersökningar inser de att deras första infall var korrekt, och de söker nu efter en löjtnant som förts bort och fänglats någon annanstans på basen. Till slut hittar de henne, i en gammal ammunitionsbunker, också iförd brudklänning. Men när DiNozzo berättar för offret Barbara Swain (Betsy Brandt) att de har dödat Evans, den som utsatt henne för kidnappningen och fängslingen, slänger hon en lampa i skallen på honom. Hon tas dock om hand av de andra i gänget.

Navy CIS

Avsnitt: Jeopardy

I oredan bakom en död snubbe hittar utredarna på NCIS ett underligt ämne på den dödes sko. De tar med det till labbet och när Jethro Gibbs (Mark Harmon) kommer ner till Abby Sciutos (Pauley Perrette) källarregion för att få reda på vad de har kommit fram till låter det så här:

Navy CIS

Avsnitt: The yoyeur's web

När avsnittet drar igång är det första man ser en lättklädd kvinna som strippar framför en webbkamera. På andra sidan internetkopplingen sitter en helnöjd herre och njuter av showen. Dock ser han snart att det kommer in en maskerad man i bakgrunden, som sekunden därpå brottar ner den lättklädda kvinnan och mördar henne. Och det är där som kriminalarna Tony DiNozzo (Michael Weatherly) och Jethro Gibbs (Mark Harmon) kommer in i bilden. De ska naturligtvis hitta mördaren snabbast möjligast.

Navy CIS

Avsnitt: Reveille

En terrorist har anlänt till staden med en plan som inbeluper en attack mot presidenten. För att föra Navy CIS bakom ljuset sätts en annan terrorist, Marta (Josie Davis) på att få Tony DiNozzo (Michael Weatherly) på kroken. Hon raggar upp honom genom att jogga i solskenet, och eftersom DiNozzo nappar på allt kvinnligt som rör sig, var det inte svårt att få honom på kroken. De sprintar upp till toppen av en kulle i parken. När de står där och flämtar kommer tre helikoptrar flygande över dem och följande konversation utspelas:

Navy CIS

Avsnitt: Bête noir

Det har anlänt ett lik till obduktionssalen och Donald (David McCallum) och Gerald (Pancho Demmings) ska ta hand om det. När de drar ut båren från kylutrymmet visar det sig dock inte innehålla ett lik utan ett livs levande agent från fjärran östern. Agenten är där för att städa upp efter hans kompis som misslyckades med ett terrordåd. När Donald och Gerald kommer in i obduktionsrummet får vi höra deras diskussion om liket de ska ta hand om. Donald blir överraskad när Gerald inte vet om liket var en amerikansk officer:

Navy CIS

Avsnitt: The good samaritan

re nakna, bakbundna, skjutna manslik med anknytning till en marinbas hittas av polisen och Navy CIS kopplas därför in. Morden har skett vid tre olika tillfällen men har samma tillvägagångssätt. I början tror man att det är en seriemördare som har något emot folk som jobbar på marinbaser, men med tiden början man fundera på andra motiv.