Simpsons

Avsnitt: Boy meets curl

Av en slump blir Marge och Homer intresserade av curling och främst Marge visar sig vara så bra på det att de inom kort har kvalificerat sig till de olympiska spelen i Vancouver. Där kommer de ända fram till finalen, men då råkar Marges axel gå ur led och sportkommentatorn hoppar in och berättar de tråkiga nyheterna:

Farligt uppdrag

Avsnitt: Operation Rogosh

Anarkisten Imre Rogosh (Fritz Weaver) har setts knata omkring i Los Angeles och Daniel Briggs (Steven Hill) och hans MI-team får i uppdrag att få fram information om vad han har haft där och göra. När Rogosh syns på ett ställe brukar det medföra att tusentals människor dör av en eller annan orsak nämligen. Rogosh kidnappas och förs till en cell i ett slott. Där tutar de i honom att det har gått 3 år och att han sitter inspärrad i väntan på rättegång efter att hans partner har berättat allt om deras olagliga affärer.

Blade squad

Ett gäng unga poliser som begått mindre misstag i sin karriär har fått en sista chans inom kåren. De ska bli en ny specialstyrka som tar sig fram på rullskridskor och ha en jetmotor på ryggen så de vid speciella tillfällen verkligen kan få fart. I början av deras träningsperiod ska de göra en arrestering, men skurken sliter sig loss och springer därifrån - bara för att springa rakt ut framför en lastbil och dö. Skurkens bror Billy (Zach Ward) ser alltihopa och svär på att hämnas sin brors död.

Futurama

Avsnitt: Bend her

Det har blivit dags för Earth Olympics 3004 där professor Farnsworth och de andra i gänget sitter i publiken. Av ogillande inför allt multikulturellt stegar han resolut därifrån, varpå de passerar den svenska hejarklacken bestående av en yppig blondin och två killar som håller i en banderoll med texten "Go Sweden". Professorn säger då surt:

Farnsworth: "Sweden? I don't think so!"