TV-terror

Roy Knable (John Ritter) sitter mycket framför TVn. Väldigt mycket. Så mycket att hans fru lämnar honom och han har knappt någon kontakt med sina barn. Då är det kanske inte så konstigt att sonen Darryl (David Tom), som också är filmens berättare, har fått ett teknikintresse som leder till en del tvivelaktiga, men potentiellt lukrativa, sätt att använda sig av TV-tekniken - som att utpressa sin syster Diane (Heather McComb):

Mork & Mindy

Avsnitt: There's a new Mork in town

Mork (Robin Williams) får besök från Ork av sin store hjälte Xerko (Lyle Waggoner). Till en början är han mycket glad och ärad över att få besök av honom, men han blir mindre glad, när det visar sig att Xerko har kommit för att ta över hans jobb som observatör av jorden och skicka honom tillbaka till Ork, vilket ju innebär att han skulle bli tvungen att lämna Mindy och deras liv tillsammans. För att det ska gå riktigt till utmanar Xerko honom på en orkisk duell och till en början ser Mork mycket mörkt på sina chanser att vinna denna.

Mork & Mindy

Avsnitt: Mork vs. Mindy

Mindys blonde kusin Nelson Flavor (Jim Staahl) ska ge sig in i politiken och anställer både Mork (Robin Williams) och Mindy (Pam Dawber) som valarbetare. Mindy blir dock mycket upprörd när Mork får diverse viktiga uppgifter, medan hon bara får koka kaffe och göra oviktiga saker. Hon kräver att få bli behandlad på samma villkor som Mork och när det visar sig att Nelson bara har råd att behålla en av dem bestäms det att de ska få tävla om platsen.

Mork & Mindy

Avsnitt: To tell the truth

Mork (Robin Williams) står i köket och äter wienerbröd (på engelska: Danish) när Mindy (Pam Dawber) kommer in och frågar hur wienerbrödet smakar. Mork missuppfattar det hela och då visar, att han har lite svårt att skilja de nordiska språken åt:

Mindy: "Good morning!"
Mork: "Morning!"
Mindy: "How's your Danish?"
Mork: "Ja, sure it's coming along fine now, but right now it sounds a lot like Swedish."
Mindy: "I mean the roll."
Mork: "Oh!"