Parker Lewis

Avsnitt: Full mental jacket

Jerry (Troy W. Slaten) ska göra en muntlig redovisning om alkemi, och blir ihopparad med Rita (Kristin Dattilo) som han är hemligt förälskad i. Han blir totalnervös och det blir Rita med, eftersom hon inte tycker om muntliga redovisningar. Påpassligt nog skolkar de båda från lektionen, och Jerry tar sin tillflykt i datasalen. Dit har faktiskt också Rita sprungit till och när de tu sitter där i mörkret tillsammans fäller Rita en tår. Parker (Corin Nemec), som är tvseriens berättarröst tillika huvudperson, beskriver vad som händer när en kvinna fäller en tår:

Parker Lewis

Avsnitt: An unmarried Musso

Grace Musso (Melanie Chartoff) har äntligen hittat en karl som kan tänka sig att gå ut med henne och det gör henne naturligtvis överlycklig. Shelley Lewis (Maia Brewton) tar tillfället i akt och smörar lite (med lite baktankar naturligtvis):

Parker Lewis

Avsnitt: Future chock

Rektor Grace Musso (Melanie Chartoff) slår ner på Parker Lewis (Corin Nemec) då hon anser att hans schema inte återspeglar hans framtid. Lewis blir splittrad då han inte direkt tänkt på framtiden och vad han tänkt sig pyssla med de kommande femtio åren. Musso ger honom ett uppdrag - att innan klockan tre samma dag ha ett nytt schema där hans kursval reflekterar hans framtid. På det lokala caféet berättar Parker för sina kompisar Mikey (Billy Jayne) och Jerry Steiner (Troy Slaten) vad som hänt och då kommer följande upp:

Parker Lewis

Avsnitt: Citizen Kube

Santo Domingo High har drabbats av en mattjuv som ingen annan. Varenda lunchlåda är tom, varenda läsedryck är uppdrycken, cafeterian är renskrapad. Misstankarna faller på Parker Lewis (Corin Nemec), men han bevisar sin oskuld. För att gå till botten med stölderna engagerar sig Parker och hans kompisar i mysteriet. Snart upptäcker de att det är Larry Kubiac (Abraham Benrubi) som ligger bakom det. En kille i hans storlek (XXXXL) äter mycket och hela tiden, så något stort mysterium var det väl egentligen inte. Så här låter det till varför han är så hungrig:

Parker Lewis

Avsnitt: Aging Gracefully

Dr. Norman Pankow (Gerrit Graham), rektor Grace Mussos (Melanie Chartoff) värste rival, vill ha loss pengar från skolstyrelsen till en ny idrottsarena i sin skola. Grace sätter sig dock på tvären som vanligt och är den här gången riktigt hårdnackad. Tillbaka på sin skola beordrar Norman sin spion Remmell (Gregory Eugene Travis) att infiltrera Santo Domingo High för att snoka reda på varför Grace är så otroligt sur och snäsig. Remmell visar sig snabbt vara av den sorten som har lite mindre IQ än alla andra genom följande diskussion dem emellan:

Parker Lewis

Avsnitt: Rent-a-Kube

I Parker Lewis (Corin Nemec) föräldrars hyrvideoaffär finns ett problem med snattare, det stjäls mycket på kort tid. För att komma till rätta med problemet anställer de Larry Kubiac (Abraham Benrubi) som säkerhetsvakt. Dock går det inte som de tänkt sig, Kubiac skrämmer inte bara iväg snattarna utan även alla andra kunder som någonsin tänkt sätta sin fot i butiken. Det ligger på Parkers lott att berätta för Kubiac att han får kicken, något som Parker inte ser fram emot. Dock ler gudarna mot Parker, Kubiac har fått ett erbjudande om ett annat jobb, ett som passar hans mage lite mer:

Parker Lewis

Avsnitt: Against the Norm

Norman Pancow (Gerrit Graham) har återvänt till staden och rektor Grace Musso (Melanie Chartoff) får återigen stångas med och mot honom. Dock är ju hennes känslor för honom lite blandade. Samtidigt som hon inte vill ha honom i närheten och hatar honom med alla cylindrar, så kan hon inte motstå honom på något plan. Parker Lewis (Corin Nemec) förstår inte varför Musso låter Pancow komma tillbaks till skolan och frågar Musso om detta. Hennes svar låter så här:

Parker Lewis

Avsnitt: Parker's got a brand new car

Parker (Corin Nemec) är ute och letar efter sin första bil. Hans kompisar Mikey (Billy Jayne) och Jerry (Troy W. Slaten) samt Parkers pappa Martin (Timothy Stack) är med hos bilförsäljaren och pappa Martin blir där helt lyrisk över - en Volvo!