Bild från tv-serien Våra värsta år

Våra värsta år

Avsnitt: The gas station show

Al Bundy (Ed O'Neill) sitter och tittar på filmen Shenendoah och blir alldeles mjuk och gosig och bestämmer sig därför att ta med sig familjen ut på en söndagsutflykt. Als version av en utflykt är dock att ta deras skruttiga bil till en bensinmack i grannkommunen och be om full service, alltså när mackkillen kommer ut och kollar lufttrycket i däcken, fyller på bensin, kollar under motorhuven och så vidare. När Peggy, Bud och Kelly knatar in och handlar en massa godis och solglasögon för 12 dollar blir Al betalningsskyldig och då han inte har så mycket pengar får han jobba av skulden. Han får en skjorta med namnet Habib och får utstå en dag i helvetet på bensinmacken. Hans fötter blir överkörda gång efter annan och Peggy tar väldigt lång tid på sig att hämta pengar för att lösa ut Al. När de äntligen kommer är Al så förbannad att han kränger av sig skjortan och sätter den på Bud, bara för att han ska få känna på hur det är att arbeta på en mack. Naturligtvis är nästa bil en liten julgranskaramell fylld med The Swedish Bikini Team:

Al: "The only way to save this, this final Bundy Sunday Fun Day is to watch my only son suffer as I have suffered. The next car in here is yours."
Blondin: "Hi."
Alla blondiner: "We're the Swedish bikini team."
Blondin 2: "We just love guys named Habib. Sit in back and enjoy us as we ride down a bumpy road."

Audio file

Affisch för tv-serien Våra värsta år

Adam Evertsson

Lägg till ny kommentar

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.
Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.