En familj

Den pillerknaprande matriarken Violet Weston (Meryl Streep) bor i den amerikanska södern och leder en av de mest dysfunktionella familjerna i grannskapet. En natt försvinner Violets man Beverly Weston mystiskt och utan ett spår. Hans försvinnande får parets tre döttrar att återvända till sitt barndomshem tillsammans med sina respektive. Hemligheter uppdagas och hätska ord flyger under de heta augustidagar som mamman och döttrarna kämpar med sina gamla roller i en oförlåtlig familjehierarki.

The boys

Avsnitt: Proper preparation and planning

I en värld där det går 13 på dussinet bland superhjältar är Starlight (Erin Moriarty) en av de nya i gruppen The Seven. En annan som är ny är Stormfront (Aya Cash) som har en mycket uppstudsigare attityd än vad Starlight har och det vill hon påpeka under ett samtal, ett samtal som leder in på vilken superhjälte som Starlight tycker är bäst. Hon svarar ledaren i gruppen The Seven, Homelander, men Stormfront rättar henne.

Valentine's day

För att höja tittarsiffrorna har ett av de höga hönsen på tv-stationen bestämt att väderpresentatören, i det här fallet en tjej, ska steppa medan hon berättar vädret. Det är något som Kelvin Moore (Jamie Foxx) inte ser med så blida ögon på, men å andra sidan var han förbannad redan när han kom in i studion för att prata med Susan (Kathy Bates):

Gilmore Girls

Avsnitt: To live and let diorama

Det blir en liten koppling till ett äldre avsnitt, då Luke (Scott Patterson) och Dean (Jared Padalecki) nästan råkar i gräl igen, precis som de gjorde i det äldre avsnittet. Dean har en taskig attityd mot Luke och Luke tappar tålamodet med honom och ställer honom mot väggen med den här kommentaren.

Luke: "What is this, still about that Pippi night? The Bop-it?"

Cybill

Avsnitt: Going to hell in a limo (part 2)

Cybills (Cybill Shepherd) exmake Ira Woodbine (Alan Rosenberg) ska gifta sig med Holly (Jane Kaczmarek) och Ira har bett såväl Cybill som sin dotter Zoey (Alicia Witt) vara brudtärnor, men Zoey är inte så förtjust i tanken att pappa ska gifta sig med Holly. Hon anser att Holly kör över Ira i allt och har gjort om honom så till den milda grad att hon knappt känner igen honom. När de sitter och pratar om det stundande bröllopet så försöker Zoey berätta något för sin pappa, men hon viker undan och försöker i stället med följande ursäkt:

Will & Grace

Avsnitt: Seeds of discontent

Will (Eric McCormack) och Jack (Sean Hayes) sitter och småpratar och skojar vid frukostbordet när Grace (Debra Messing) i flätor kommer in och berättar om en otroligt konstig dröm hon hade i natt. Den handlade om att hon dansade med skådespelaren Chow Yun Fat och att han slet av sig ansiktet ett par gånger. Hon frågar sedan grabbarna:

Grace: "What do you think that means?"
Jack: "I think it means a grown woman should never wear pigtails."
Will: "Yeah. What's that about, Pippi?"

Animaniacs

Avsnitt: The helpinki formula

I i stort sett avsnitt av den här serien frågar Brain sin idiotiske kompis Pinky ifall han tänker på samma sak som han gör, och Pinky svarar alltid med något helidiotisk och roligt. I ett avsnitt, okänt för mig, kommer den här kommentaren från Pinky:

Brain: "Pinky. Are you pondering what I'm pondering?"
Pinky: "I think so Brain. But me and Pippi Longstocking... I mean, what would the children look like?"

Daria

Avsnitt: Pinch sitter

För att slippa en hemmakväll med familjeterapi går Daria med på att sitta barnvakt åt familjen Guptys barn. De är små änglar, men de tvingar ändå Daria att sitta hårmodell. Hon får flätor som sticker ut från skallen, varpå Darias vän Jane säger följande när hon får se hur Daria ser ut:

Daria: "Thank God you're here."
Jane: "All hail, Pippi Longstocking."

Seinfeld

Avsnitt: The cadillac

På caféet sitter Elaine (Julia Louis-Dreyfus) och hennes kompis Katy (Annabelle Gurwitch) och snackar om ingenting, som vanligt. Deras konversation börjar med följande underliga ovetande:

Elaine: "Who was Pippi Longstocking?"
Katy: "Pippi Longstocking? Hmm, I don't don't know."
Elaine: "Did she have anything to do with Hitler?"
Katy: "Hitler? Maybe."

Life on mars

Avsnitt: Episode 8

Poliskommissarie Sam Tyler (John Simm) befinner sig i en mycket konstig situation. 2006 är han 37 år, men efter en trafikolycka hamnar i han i koma och finner sig sedan tillbakaflyttad i tiden till år 1973, då han alltså egentligen var fyra år gammal. Han har redan träffat en yngre upplaga av sin mamma och i princip stått öga mot öga med sitt fyraåriga jag. I sista avsnittet på första säsongen stöter han på sin familj igen, denna gång genom att en misstänkt person som tas in till förhör, råkar vara hans egen far (vilket han ju inte kan avslöja för någon).