The boys

Avsnitt: Proper preparation and planning

I en värld där det går 13 på dussinet bland superhjältar är Starlight (Erin Moriarty) en av de nya i gruppen The Seven. En annan som är ny är Stormfront (Aya Cash) som har en mycket uppstudsigare attityd än vad Starlight har och det vill hon påpeka under ett samtal, ett samtal som leder in på vilken superhjälte som Starlight tycker är bäst. Hon svarar ledaren i gruppen The Seven, Homelander, men Stormfront rättar henne.

Valentine's day

För att höja tittarsiffrorna har ett av de höga hönsen på tv-stationen bestämt att väderpresentatören, i det här fallet en tjej, ska steppa medan hon berättar vädret. Det är något som Kelvin Moore (Jamie Foxx) inte ser med så blida ögon på, men å andra sidan var han förbannad redan när han kom in i studion för att prata med Susan (Kathy Bates):

Animaniacs

Avsnitt: The helpinki formula

I i stort sett avsnitt av den här serien frågar Brain sin idiotiske kompis Pinky ifall han tänker på samma sak som han gör, och Pinky svarar alltid med något helidiotisk och roligt. I ett avsnitt, okänt för mig, kommer den här kommentaren från Pinky:

Brain: "Pinky. Are you pondering what I'm pondering?"
Pinky: "I think so Brain. But me and Pippi Longstocking... I mean, what would the children look like?"

Seinfeld

Avsnitt: The cadillac

På caféet sitter Elaine (Julia Louis-Dreyfus) och hennes kompis Katy (Annabelle Gurwitch) och snackar om ingenting, som vanligt. Deras konversation börjar med följande underliga ovetande:

Elaine: "Who was Pippi Longstocking?"
Katy: "Pippi Longstocking? Hmm, I don't don't know."
Elaine: "Did she have anything to do with Hitler?"
Katy: "Hitler? Maybe."

Nanny

Avsnitt: Mom's the word

Fran (Fran Drescher) har fått reda på att hon är gravid och berättar detta för sin mamma. Butlern Niles (Daniel Davis) råkar få höra detta och Fran ber honom att hålla det hemligt tills hon fått chans att berätta det för Maxwell (Charles Shaughnessy). Naturligtvis råkar han nämna det för Frans fiende C.C. (Lauren Lane). Hon blir bestört och Niles blir i sin tur mer bestört eftersom Fran aldrig kommer att prata med honom igen ifall C.C. sprider nyheten. I ett svagt ögonblick erbjuder Niles C.C. att han skulle bli hennes slav i utbyte mot att hon behåller hemligheten. C.C.

Simpsons

Avsnitt: Summer of 4 ft. 2

Simpsons åker på semester till Ned Flanders strandhus. Lisa tar en titt på det lokala biblioteket och väl inne så hoppar figurerna ut ur böcker och försöker locka henne till att läsa just "deras" böcker. Bland andra så hoppar Pippi Långstrump ut ur en bok och tycker att Lisa borde läsa om hennes äventyr i Söderhavet.

Austin Powers - The spy who shagged me

Austin Powers (Mike Myers) har gift sig med Vanessa Kensington (Elizabeth Hurley) och allt är bara bra. Filmen börjar med en vy över deras hotellrum där de båda har lekt mellan lakanen. Någon minut senare bryts idyllen då det visar sig att Vanessa är en fembot - en elak robot med order att döda Austin. Roboten har kulsprutor i brösten och sätter igång med att peppra Austin som kutar runt i rummet för att överleva. Han gömmer sig bakom bardisken och kommer sedan på att han borde rädda sin käresta ägodel - hans Swedish-made penis enlarger.