Alla älskar Raymond

Avsnitt: The model

Robert (Brad Garrett) har blivit tillfrågad om han vill bli modell, och har besökt agenturen. Väl hemma hos brorsan Ray (Ray Romano) så skryter han inför hela famlijen. Pappa Frank (Peter Boyle) och Ray är, även om de inte vill erkänna det, lite imponerade och intresserade:

Orphan black

Avsnitt: From dancing mice to psychopaths

Sarah Manning (Tatiana Maslany) upptäcker av en slump att hon är en klon och ju djupare hon gräver i detta faktum desto mer fakta och bevis hittar hon om en kapplöpning för att kontrollera stamcellsforskninmg och kloning i världen. I ena hörnan står företaget Neolution och i de andra ringhörnan finns organisationer som The Dyad Institute och en religiös sekt-liknande organisation som kallar sig själva för proletheans.

Orphan black

Avsnitt: The scandal of altruism

Sarah Manning (Tatiana Maslany) upptäcker en dag, av en ren slump, att hon har en tvillingsyster, och när hon börjar undersöka det visar det sig att det inte är en tvilling - utan en klon. Och att det finns många av henne. Bakom detta står ett företag som heter Neolution, och deras avsikter med kloningen är så klart inte helt renhåriga.

Nanny

Avsnitt: The ex-Niles

Fran (Fran Drescher) och C.C. (Lauren Lane) sitter vid köksbordet och diskuterar varför CC är perfekt för Maxwell Sheffield (Charles Shaughnessy):

C.C.: "I am perfect for Maxwell. I am dependable, respectable and men are always drawn to my classic Swedish features."
Fran: "So you're a Volvo?"