Breaking bad

Avsnitt: Confessions

Jesse (Aaron Paul) har precis släppts från fängelset och har bestämt sig för att börja om på nytt med en ny identitet och har en liten konversation med Saul (Bob Odenkirk) som ska hjälpa honom med det hela:

Roseanne

Avsnitt: A stash from the past

Roseanne (Roseanne Barr) och hennes man Dan (John Goodman) är inte direkt de smalaste personerna på jorden, de är snarare aningen runda runt midjan. De går in på en bar och Roseanne säger följande till servitrisen:

Roseanne: "Oh hey, we're with the Swedish bikini team, where's our free beer?"

Våra värsta år

Avsnitt: The gas station show

Al Bundy (Ed O'Neill) sitter och tittar på filmen Shenendoah och blir alldeles mjuk och gosig och bestämmer sig därför att ta med sig familjen ut på en söndagsutflykt. Als version av en utflykt är dock att ta deras skruttiga bil till en bensinmack i grannkommunen och be om full service, alltså när mackkillen kommer ut och kollar lufttrycket i däcken, fyller på bensin, kollar under motorhuven och så vidare.

Simpsons

Avsnitt: C.E. D'oh

Homer har bestämt sig för att han ska öka effektiviteten på sitt jobb och sitt liv. I en kursbok får han tips att han skall förbättra miljön på sin arbetsplats för att bli mer effektiv. Han börjar med att byta affisch på sitt arbetsrum. De båda affischerna har referenser till vårt avlånga land.

Vad kvinnor vill ha

Nick Marshall (Mel Gibson) jobbar på en synnerligen mansdominerad reklambyrå och är den ledande idéspottaren när det gäller manliga annonser. I filmens början har han stora förhoppningar om att få ett chefsjobb och då han kallas in till sin chef Dan Wanamaker (Alan Alda) tror han sig ha platsen som i en liten ask. Dan råkar i förbigående nämna ett av sätten som reklambyrån gjort så bra annonser för män:

Dan: "While we've been getting our rocks off shooting beer commercials with the Swedish Bikini Team, the industry's been transformed."