Bild från tv-serien Avenue 5

Avenue 5

Avsnitt: Eight arms but no hands

Rymdskeppet Avenue 5 har kommit några grader ur kurs vilket gör att resan hem till jorden plötsligt blir flera år i stället för några veckor. På grund av ett missförstånd som Matt (Zach Woods) till viss del ligger bakom så tror folk att de är i en reality show och att det bara är att knalla ut genom luftslussen. Naturligtvis är det inte så, de är i rymden, och när luftslussen öppnas ut från rymdskeppet så fryser de till is på en millisekund. Eftersom det var Matt som gav dem koden till luftslussen så tar han extremt illa upp och går därför och gömmer sig någonstans på det enorma rymdskeppet. Innan dess ändrar han dock koden till luftslussen - vilket skapar problem en kort stund senare då övrig personal behöver öppna luftslussar i bakre delen av skeppet för att skicka ut grejer i rymden. Det blir därför en kurragömmalek på skeppet - där det går ut på att hitta Matt så fort som möjligt.

Spike (Ethan Philips) och Doug (Kyle Bornheimer) har letat en bra stund men är trötta och slår sig ner i ett av mötesrummen på skeppet. Dougs fästmö Mia (Jessica St. Clair), som lämnat Doug under resans gång och hittat en tillfällig lösning i och med den yngre och snyggare Mads (Adam Pålsson), hittar dem och skojar till det lite. Doug kontrar med att fråga lite om Mads:

Mia: "Dumb losers say what?"
Doug: "What?"
Spike: "What?"
Doug: "Oh, shit. We shouldn't have said 'what.' That was the whole... Dammit, good one. Where's your sex-crazed Russian?"
Mia: "Ugh, he's Swedish, and he's exhausting."

Audio file

Strax därpå blir de avbrutna av Rav (Nikki Amuka-Bird) som stormar in i rummet. 

Mads syns annars och hörs mer i avsnittet "Are You a spider, Matt?".

Affisch för tv-serien Avenue 5

Adam Evertsson

Lägg till ny kommentar

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.
Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.
CAPTCHA
Den här frågan testar om du är en mänsklig besökare och förhindrar automatiska spaminsändningar.