Away

Avsnitt: Goodnight Mars

Mars Joint Initiative ämnar att skicka en bemannad rymdfarkost till Mars där de ska landa och börja bygga första kolonin på den röda planeten. 

Avenue 5

Avsnitt: Eight arms but no hands

Rymdskeppet Avenue 5 har kommit några grader ur kurs vilket gör att resan hem till jorden plötsligt blir flera år i stället för några veckor. På grund av ett missförstånd som Matt (Zach Woods) till viss del ligger bakom så tror folk att de är i en reality show och att det bara är att knalla ut genom luftslussen. Naturligtvis är det inte så, de är i rymden, och när luftslussen öppnas ut från rymdskeppet så fryser de till is på en millisekund.

Avenue 5

Avsnitt: I'm a hand model

Rymdskeppet Avenue 5 har kommit några grader ur kurs vilket gör att resan hem till jorden plötsligt blir flera år i stället för några veckor. På den här resan kan man ju tro att alla gäster lever ett underbart liv då de har råd med en rymdresa. Dock är inte så fallet. 

Mia (Jessica St. Clair) och hennes man Kyle (Kyle Bornheimer) är i luven på varandra då Mia har haft en affär. Detta är något som de högljutt grälar om, i sin hytt och runtom på skeppet. När städerskan (Mia Soteriou) kommer in presenterar Doug sin fru på ett sarkastiskt sätt, som Mia besvarar lika snäsigt:

Scoob!

I filmen Scoob! får vi se hur Shaggy och Scooby-Doo möts, och hur deras äventyr med de övriga i gänget tar sin fart. Och vi får också se hur de båda två blir "uppstrålade" till ett rymdskepp, The Falcon Fury, ett skepp som mest troligt tillhör en skurk som heter Blue Falcon. En skurk, som i den här filmen mest verkar vara en superhjälte.

Resan till Saturnus

Per Jensen ska, tillsammans med tre andra losers, ge sig av på en rymdresa till planeten Saturnus för att leta naturgas. Där stöter de på ett gäng rymdvarelser, och det ena leder till det andra och så småningom hamnar hela besättningen på månen med soppatorsk. En av de fyra losrarna, Jamil, är av mellanösternsk ursprung som försöker bli dansk medborgare, får då sitt första utbrott i filmen, och klankar ner på allt danskt som finnes. En av sakerna han nämner är fotbollen, där han säger ungefär "Och fotbollen? Ni kan ju inte ens slå svenskarna!"...

Red dwarf

Avsnitt: Lemons

Kryten (Robert Llewellyn) har hittat en gäng paket som flöt omkring i rymden och när han fångade in dem visade det sig att de innehöll en så kallad "Rejuvenation Shower", en dusch som förnyar kroppen hos den som tar en dusch i den:

Red dwarf

Avsnitt: Trojan

Lister (Craig Charles) och Cat (Danny John-Jules) sitter och småpratar vid sparkarna på rymdskeppet Red Dwarf, då Cat frågar vad det är för bok som Lister har hittat:

Star Trek

Avsnitt: The ultimate computer

Kapten James T. Kirks (William Shatner) skepp blir utvalt att härbärgera en ny sorts dator, helt olik alla tidigare. Dr. Richard Daystrom (William Marshall) är herren bakom datorn MI-5, och även tidigare versioner som ligger till grund för samtliga datasystem i alla rymdskepp. När datorn är installerad på skeppet ska den kunna klara av alla val som en kapten och dess besättning ställs inför på skeppets resor genom universum, vilket skulle resultera i att samtliga skepp i stort sett skulle bli obemannade. När datorn gör ett flertal underliga val på dess resa genom rymden börjar James T.

Enterprise

Avsnitt: Anomaly

En fysisk abnormitet i rymden som besättningen har både problem med att förklara och klara av gör att skeppet Enterprise inte kan åka vidare genom rymden då alla större maskiner blivit odugliga. Medan chefsteknikern Charles "Trip" Tucker (Connor Trinneer) försöker luska ut vad som hänt och varför maskinerna inte vill börja fungera igen så tar kaptenen Jonathan Archer (Scott Bakula) hand om några utomjordingar som intar skeppet och stjäl deras last.

Star Trek

Avsnitt: The Galileo seven

Besättningen på Enterprise närmar sig en planet som ligger farligt nära ett elektromagnetiskt fenomen vid namn Murasaki 312 och skickar därför ut en undersökningsfarkost med bland andra Spock (Leonard Nimoy) i. Allt går åt helvete och farkosten försvinner in i det elektromagnetiska molnet och kraschlandar på planeten intill. Uppe på kommandobryggan på Enterprise försöker James T. Kirk (William Shatner) få koll på läget, men datorn förklarar att de inte har någon som helst koll - och använder sig då av en svensk måttenhet - Ångström.