Away

Avsnitt: Goodnight Mars

Mars Joint Initiative ämnar att skicka en bemannad rymdfarkost till Mars där de ska landa och börja bygga första kolonin på den röda planeten. 

Avenue 5

Avsnitt: Eight arms but no hands

Rymdskeppet Avenue 5 har kommit några grader ur kurs vilket gör att resan hem till jorden plötsligt blir flera år i stället för några veckor. På grund av ett missförstånd som Matt (Zach Woods) till viss del ligger bakom så tror folk att de är i en reality show och att det bara är att knalla ut genom luftslussen. Naturligtvis är det inte så, de är i rymden, och när luftslussen öppnas ut från rymdskeppet så fryser de till is på en millisekund.

Avenue 5

Avsnitt: I'm a hand model

Rymdskeppet Avenue 5 har kommit några grader ur kurs vilket gör att resan hem till jorden plötsligt blir flera år i stället för några veckor. På den här resan kan man ju tro att alla gäster lever ett underbart liv då de har råd med en rymdresa. Dock är inte så fallet. 

Mia (Jessica St. Clair) och hennes man Kyle (Kyle Bornheimer) är i luven på varandra då Mia har haft en affär. Detta är något som de högljutt grälar om, i sin hytt och runtom på skeppet. När städerskan (Mia Soteriou) kommer in presenterar Doug sin fru på ett sarkastiskt sätt, som Mia besvarar lika snäsigt:

Scoob!

I filmen Scoob! får vi se hur Shaggy och Scooby-Doo möts, och hur deras äventyr med de övriga i gänget tar sin fart. Och vi får också se hur de båda två blir "uppstrålade" till ett rymdskepp, The Falcon Fury, ett skepp som mest troligt tillhör en skurk som heter Blue Falcon. En skurk, som i den här filmen mest verkar vara en superhjälte.

Red dwarf

Avsnitt: Lemons

Kryten (Robert Llewellyn) har hittat en gäng paket som flöt omkring i rymden och när han fångade in dem visade det sig att de innehöll en så kallad "Rejuvenation Shower", en dusch som förnyar kroppen hos den som tar en dusch i den:

Red dwarf

Avsnitt: Trojan

Lister (Craig Charles) och Cat (Danny John-Jules) sitter och småpratar vid sparkarna på rymdskeppet Red Dwarf, då Cat frågar vad det är för bok som Lister har hittat:

Star Trek

Avsnitt: The ultimate computer

Kapten James T. Kirks (William Shatner) skepp blir utvalt att härbärgera en ny sorts dator, helt olik alla tidigare. Dr. Richard Daystrom (William Marshall) är herren bakom datorn MI-5, och även tidigare versioner som ligger till grund för samtliga datasystem i alla rymdskepp. När datorn är installerad på skeppet ska den kunna klara av alla val som en kapten och dess besättning ställs inför på skeppets resor genom universum, vilket skulle resultera i att samtliga skepp i stort sett skulle bli obemannade. När datorn gör ett flertal underliga val på dess resa genom rymden börjar James T.

Star Trek

Avsnitt: The Galileo seven

Besättningen på Enterprise närmar sig en planet som ligger farligt nära ett elektromagnetiskt fenomen vid namn Murasaki 312 och skickar därför ut en undersökningsfarkost med bland andra Spock (Leonard Nimoy) i. Allt går åt helvete och farkosten försvinner in i det elektromagnetiska molnet och kraschlandar på planeten intill. Uppe på kommandobryggan på Enterprise försöker James T. Kirk (William Shatner) få koll på läget, men datorn förklarar att de inte har någon som helst koll - och använder sig då av en svensk måttenhet - Ångström.

V - Invasion från rymden

Avsnitt: Visitor's choice

Ödle-besökarna från yttre rymden har ordnat samman ett möte i Playa Del Mar för att diskutera forskningsframgångar och motståndarna Julie Parrish (Faye Grant) och Mike Donovan (Marc Singer) har begett sig dit för att se vad som är på gång. De får hjälp av Mitch och hans bror som också följer med. De placerar sig högt uppe på en slänt där de med kikare kan titta ner på en lyxig villa där besökarnas höjdare har samlats:

Babylon 5

Avsnitt: Walkabout

G'Kar (Andreas Katsulas) besök av Na'Kal (Robin Sachs) ombord på sitt rymdskepp. De slår sig ned vid bordet där Na'Kal hugger in på vad som bjuds. Han blir exalterad över att se sin hemvärlds nationalrätt, breen, stå serverad på bordet,men G'Kar får rätta honom och berättar en intressant historia kring maträtten: