Kul trivia om Agents of S.H.I.E.L.D. och avsnittet i Stockholm

Mr Cane, en av de som tipsar om många svenskheter till Alla Talar Svenska, fick höra följande lilla intressanta (eller ointressanta) trivia om avsnittet Eye spy i serien Agents of SHIELD som visades på tv nu under hösten 2013:

En av skådespelarna som spelade en av de personerna med de röda maskerna berättade att det bara gick cirka sex veckor mellan inspelning och visning på tv i USA. Dessutom spelades den in mitt bland vanligt folk, och händelsevis gick en stackars tjej av tunnelbanan som led av svår maskfobi. Hon fick värsta spelet och bara skrek då hon såg alla röda masker och fick ledas bort av de trafikvärdar från SL som övervakade inspelningen. Detta hände mellan två tagningar under inspelningen som skedde mellan stationerna T-Centralen och Kungsträdgården.

Du kan se introt till avsnittet nedan eller se det och fler klipp på sidan om avsnittet Eye spy.