Morbius

Dr. Michael Morbius (Jared Leto) har sedan barnsben lidit av en svår blodsjukdom som gör att han bestämmer sig för att hitta ett botemedel så andra inte ska behöva lida lika mycket som han. Sina efterforskningar, eller rättare sagt, vissa resultat från forskningen gör att syntetiskt blod kan framställas och rädda livet på människor inom sjukvården. För detta belönas han med Nobelpriset och hans mentor Dr. Emil Nicholas (Jared Harris) håller tal på prisutdelningen:

Black widow

Natasha Romanoff (Scarlett Johansson) har ett brokigt förflutet som grundas i en rekrytering för ett hjärntvättarprogram i Sovjetunionen för länge sedan, ett program hon lyckades ta sig ur. Natashas före detta vän Yelena Belova (Florence Pugh), blir hjärntvättad av samma person som låg bakom Natashas hjärntvättning men på ett ännu högre plan och kemikaliebaserat. Hon blir dock befriad av en gas, och informerar Natasha om gasen och hennes situation.

Eternals

För många tusen år sedan skickades tio eternals till jorden. Eternals är utskickade av så kallade celestials, en slags varelse som övervakar universum över otaliga mängder tid. Eternals är mer eller mindre odödliga, och har olika förmågor. En del kan förvandla saker, en del kan flyga, en del kan skapa avancerade maskiner. De tillbringar några tusen år på jorden och hjälper människorna att ta större evolutionära steg framåt än om vi människor hade fått sköta det på egen hand.

Avengers: Age of Ultron

Hela superhjältegänget är samlat på en fest i Stark Tower, och det blir plötsligt lite vänskapligt käbbel, en slags snoppmätartävling mellan Tony Stark (Robert Downey Jr.) och Thor (Chris Hemsworth), gällande deras flickvänner. James "Rhodey" Rhodes (Don Cheadle) och Maria Hill (Cobie Smulders) tvingas se på den aningen testosteronfyllda tävlingen:

Guardians of the galaxy

Peter Quill (Chris Pratt) har, genom ett antal händelser, hamnat i fängelset Kyln där de fråntas alla sina tillhörigheter, slås i bojor och får sina fängelsekläder. När Peter får se en av vakterna testa hans freestyle som, med medföljande kassettband, är den enda prylen han har kvar som påminner honom om sin mamma, blir han förbannad och kräver att få tillbaks freestylen. Vakten går ju inte riktigt med på detta och pucklar på honom med en slags energibatong - allt till tonerna av den låt som Peter förklarar spelas just nu:

Deadpool

Wade Wilson (Ryan Reynolds) är legosoldat, en man som mördar för pengar, och som har den snabbaste munnen i hela världen. Nja, kanske inte världen, men USA i alla fall. Han släpper snabba och hysteriskt roliga kommentarer hela tiden. Tyvärr så drabbas han av cancer och livet känns som att det kommer att ta slut när som helst. 

Han blir dock kontaktad av en underhuggare till Ajax (Ed Skrein), en tvivelaktig person som har specialiserat sig på att på kemisk väg förändra folks DNA och kroppar och på så sätt tvinga fram mutant-förmågor. 

Agents of S.H.I.E.L.D.

Avsnitt: Eye spy

En stor diamantsäljare har gjort sitt yttersta för att säkerställa att sin senaste leverans ska kunna göras utan några problem. En stor mängd personer har klätts upp i exakt likadana kostymer och försetts med en knallröd teatermask samt likadana metallväskor. En av alla dessa har väskan med diamanter, de andra ingenting. Hopen med människor tar samma tunnelbanetåg i Stockholm och beger sig därför ner till T-Centralen i Stockholm, och i bakgrunden så hör man hur de ropar upp avgångarna för några av tågen.

Högtalarröst: "Tåget mot Kungsträdgården ankommer om..."

Punisher - War zone

Loony Bin Jim (Doug Hutchison) ligger inlagd på mentalsjukhus och varje dag proppas han full med piller av vakterna och varje dag äts hans äppelkräm upp av den fetaste av vakterna. När Jims bror, Billy (Dominic West), kommer för att befria honom tänker Jim ta sin hämnd och återta sin förlorade äppelkräm:

The incredible hulk

För att skydda de som han älskar har Bruce Banner (Edward Norton) flytt till Sydamerika där han med otaliga tester försöker förstå sig på hur han ska bli kvitt sin förbannelse - att bli förvandlad till en grön hulk så fort han blir lite arg. Han har också tagit hjälp av en Samuel Sterns (Tim Blake Nelson) som han har hittat via internet. Vid ett tillfälle i Bruces historia blir han tvingad att uppsöka Samuel och han blir förvånad då han ser vad Samuel har gjort i sitt laboratorium. Eftersom Bruce bara skickat en liten liten mängd av sitt blod fick Samuel syntetisera det och skapa mer.