18 år och still going strong

Tårta med ljus i form av bokstäver som bilder Happy Birthday

Det var sommaren 1997 som den första versionen av Alla Talar Svenska, som då hette SviF - Sverige i Filmerna, kom upp på webben. Nu, 18 år senare, lever fortfarande webbplatsen och även om det varit lite tomt på blogginlägg, eller rapporter som jag brukar kalla det, så händer det saker bakom kulisserna.

Webbplatsen håller på och få en ny design som förhoppningsvis kommer att lanseras i när hösten gör sin ankomst, en ny logga har tagits fram och det kommer en extra kul grej som jag inte vill prata mer om just nu. Mestadelen av tiden har gått åt till det nya projektet och det är en sak som jag jobbat fram under de senaste åren och som jag verkligen tycker ska bli kul. Men mer om det senare i höst...

Det är annars en späckad biosommar med mycket svenskheter - både nya Mission Impossible-rullen som komedin Spy innehåller svenskheter, och jag får många tips om såväl filmer som tv-serier vecka ut och vecka in, så det finns att ta av när det kommer till att rapportera om svenskheter i utländsk media. Ni kommer att hitta dem här på webbplatsen i framtiden.

Med det önskar jag er alla en skön sommar!

// Adam

Lägg till ny kommentar

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.
Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.