Peter slåss mot dinosaurier

Peter Stormare slåss mot små dinosaurier i filmen The Lost World: Jurassic Park

1997 kom uppföljaren till 1993 succéfilm Jurassic Park. Uppföljaren hette The lost world: Jurassic Park. Nu skulle vi få göra ett nytt besök på Isla Nublar och förväntas så klart se en massa dinosaurier som springer fritt på ön sedan forskarna och deras gäster lyckades ta sig bort från ön i den första filmen. Det sker också, och vad som är kul är att Peter Stormare har en roll i filmen, som den hänsynslöse Dieter Stark. Han attackeras av små dinosaurier vid ett tillfälle och ger oss svenskar tillfälle att mysa lite extra då han häver ur sig en radda svordomar (ungefär som i hans tidigare film Fargo).

Nyligen spreds ett videoklipp som visar hur de små dinosaurierna som Peter Stormare attackeras av är en kombination av datorgenererade klipp samt mekaniska visuella effekter:. Företaget som låg bakom de mekaniska effekterna heter Stan Winston Studios.

I ett annat klipp så får vi en längre genomgång om hur de mekaniska effekterna funkade i just den här scenen. Imponerande, må jag säga.

 

Lägg till ny kommentar

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.
Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.
CAPTCHA
Den här frågan testar om du är en mänsklig besökare och förhindrar automatiska spaminsändningar.