Peter slåss mot dinosaurier

1997 kom uppföljaren till 1993 succéfilm Jurassic Park. Uppföljaren hette The lost world: Jurassic Park. Nu skulle vi få göra ett nytt besök på Isla Nublar och förväntas så klart se en massa dinosaurier som springer fritt på ön sedan forskarna och deras gäster lyckades ta sig bort från ön i den första filmen. Det sker också, och vad som är kul är att Peter Stormare har en roll i filmen, som den hänsynslöse Dieter Stark.

Primeval

Avsnitt: Episode 1

En underlig varelse smyger omkring i ett litet samhälle i Storbritannien och efter lite rapporter kopplas såväl den lokala djurparken såväl som regeringen in. Samtidigt lyckas Connor Temple (Andrew Lee Potts) väcka intresset hos professor Professor Nick Cutter (Douglas Henshall) med hjälp av sina teorier om att en dinosaurie knatar omkring i skogen intill.

Familjen Flinta

Avsnitt: Swedish visitors

Fred Flinta och hans fru Wilma funderar på vart de ska åka på semester. De planerar och funderar, men när sanningen kommer fram så vill Fred bara vara hemma och ta det lugnt. På det sättet sparar de även 80 dollar som de kan sätta in på banken. Sagt och gjort, Fred åker till banken och sätter in pengarna, men strax därpå kommer Wilma och tar ut redan nämnda summa för hon har minsann planerat att köpa en liten fin päls för pengarna.

How I met your mother

Avsnitt: Woooo!

Barney Stinson (Neil Patrick Harris) kommer från sitt arbete på Goliath National där han har lite nyheter till Ted Mosby (Josh Radnor). Vid bordet sitter också Lily (Alyson Hannigan), Robin (Cobie Smulders) och Marshall (Jason Segel). Han har fått reda av sin chef Bilson (Bryan Callen) att de ska gå vidare med planen att bygga ett nytt huvudkontor i centrum. Teds första fråga till Barney är följande:

The lost world: Jurassic Park

Då Dieter Stark (Peter Stormare) irrar bort sig från gruppen på ön med urtidsödlorna så blir han anfallen av en massa små, ettriga ödlor som till slut blir hans död. En stund tidigare, då han avvärjer den första ödleattacken hör man följande ord:

"Helvetes jävla helvete! Jävla fan!"