30 rock

Avsnitt: Emanuelle goes to dinosaur land

Jack Donaghy (Alec Baldwin) har för tillfället en relation med två tjejer - Avery (Elizabeth Banks) och Nancy (Julianne Moore). Jacks kollega Liz (Tina Fey) är hans ständige bollplank när det kommer till relationer och han berättar för henne att han har hoppat i säng med Avery, vilket Liz inte tycker är schysst mot Nancy!

Scrubs

Avsnitt: My best laid plans

Doktor Elliot (Sarah Chalke) trakasseras ljudligt av sin kollega Perry Cox (John C. McGinley), men städaren (Neil Flynn) bevittnar det hela och träder in som Elliots räddare (eftersom han i några avsnitt tidigare fått uppfattningen att Elliot är förtjust i honom). Diskussionen blir som följer, och som äpplet på moset visar man med en svensk bil hur fint och komplett familjelivet kan bli:

Huset Fullt

Avsnitt: Our very first night

I ett avsnitt berättar de tre vuxna; Danny (Bob Saget), Jesse (John Stamos) och Joey (Dave Coulier), en godnattsaga för barnen. De turas om att berätta allt eftersom Stephanie eller D.J. säger vem som ska fortsätta sagan, Jesse avslutar den abrupt med följande:

Snobbar som jobbar

Avsnitt: The morning after

Brett Sinclair (Roger Moore) vaknar upp efter en rejäl fest på ett hotellrum i Stockholm och minuten senare knackar Danny Wilde (Tony Curtis) på dörren och blir insläppt. Lagom groggy förstår inte Brett riktigt vad Danny gör i Stockholm och förklaringen lyder så här:

Svedala - Alla gånger

Som i alla gamla filmer så är ofta inledningssången otroligt klämkäck och den här är inget undantag. Här sjungs titeln glatt:

Kör: "I'll take Sweden, ja ja ja."