Last man standing

Avsnitt: Elfie

Det drar sig mot jul och familjen Baxter har varit på julkonsert och lyssnat till när Boyd sjungit. Alla följer med hem till mamma Kristin (Amanda Fuller) och Ryan (Jordan Masterson). Ryan är emot konsumtionssamhället och det exkluderandet som julen medför hos vissa folk och i vissa religioner. Mike (Tim Allen) stör sig på att de inte har julpyntat eller ens verkar vilja fira jul. Ryan å andra sidan tycker att han gör det enda rätta, att inkludera traditioner från världens alla hörn:

Bosch

Avsnitt: Birdland

Harry Bosch (Titus Welliver) och hans ständigt vän och kollega Jerry (Jamie Hector) går i korridorerna på polisstationen i jultider och möter där ett blandat klientel, bland annat en full jultomte (som spelas av seriens svenske producent, Henrik Bastin) som inte bara sjunger på svenska utan även lägger en pizza...

Robot chicken

Avsnitt: Collateral damage in gang turf war

En av sketcherna i serien "Robot Chicken" tar sin början i Top Chef Sweden, där domarna försöker förklara var kockkampen består av. Blir aningen svårt när det bara är "svenska kockar" i köket.

Morbius

Dr. Michael Morbius (Jared Leto) har sedan barnsben lidit av en svår blodsjukdom som gör att han bestämmer sig för att hitta ett botemedel så andra inte ska behöva lida lika mycket som han. Sina efterforskningar, eller rättare sagt, vissa resultat från forskningen gör att syntetiskt blod kan framställas och rädda livet på människor inom sjukvården. För detta belönas han med Nobelpriset och hans mentor Dr. Emil Nicholas (Jared Harris) håller tal på prisutdelningen:

Sex education

Avsnitt: Episode #3.5

Jean Milburn (Gillian Anderson) har blivit gravid av en slump och pappan är (antagligen) Jakob Nyman (Mikael Persbrandt). Vid ett sjukhusbesök så ska Jakob hämta lite te till dem båda, men inser alldeles för sent att han mött sin överman i form av kaffemaskinen från helvetet. Jakob muttrar några väl valda svordomar över maskinen och dess skapare:

Jakob: "Djävla skitmaskin. Vem fan har byggt den här djävla maskinen?"

The big bang theory

Avsnitt: The Cooper-Hofstadter polarization

Leonard (Johnny Galecki) hittar ett brev från lnstitute for Experimental Physics som undrar ifall Leonard och Sheldon (Jim Parsons) vill hålla ett föredrag på Topical Conference on Bose-Einstein Condensates. Det som är lite upprörande är att Leonard hittar detta brev i papperskorgen. Han frågar Sheldon hur det kommer sig att brevet hamnat där, och Sheldon menar att han tyckte att det var inte tillräckligt intressant. Leonard menar att han kanske hade velat hålla ett föredrag, även om Sheldon inte vill det. Diskussion fortsätter:

Nattbåt till Dublin

Andra världskriget. Kapprustningen för att vinna kriget pågår på flera fronter. En av fronterna utspelas på Irland dit en svensk forskare, dr Hansen (Martin Miller), förts för att forska på hur man ska skapa atombomben som ska sätta stopp för kriget.

Peacemaker

Avsnitt: A whole new whirled

Leota Adebayo (Danielle Brooks) är dotter till Amanda Waller (Viola Davis) som med en järnhand styrt The Suicide Squad där bland annat Peacemaker (John Cena) ingått, och nu har Leota blivit inskickad som en hemlig resurs i ett team, Task Force X, som ska använda sig av Peacemaker för att reda ut en situation med lite utomjordiskt sammanhang.

Alla älskar Raymond

Avsnitt: The model

Robert (Brad Garrett) har blivit tillfrågad om han vill bli modell, och har besökt agenturen. Väl hemma hos brorsan Ray (Ray Romano) så skryter han inför hela famlijen. Pappa Frank (Peter Boyle) och Ray är, även om de inte vill erkänna det, lite imponerade och intresserade:

A simple favor

Vloggaren Stephanie Smothers (Anna Kendrick) har blivit vän med Emily Nelson (Blake Lively) som är försvinner en dag, utan några spår. I ett vlog-klipp så ska hon fixa något i köket och är märkbart tagen av vad som skett på sistone, och för att tittarna ska förstå så börjar hon berätta hela historien om vad som hänt med Emily, och hur hon och Stephanie blev vänner och vad som skedde sedan.