Hopplös och hatad av alla

Sidney Young (Simon Pegg) är den brittiske journalisten som får drömjobbet på den stora nyhetstidningen i New York. Strax visar det sig att hans karriär är där för att dödas, han gör allt fel, gör fel människor till fiender och uppför sig helt fel. Dock träffar han Alison Olsen (Kirsten Dunst) som han blir kär i och försöker göra henne uppmärksam på att han faktiskt är en trevlig och underbar person. En sak i det ledet är att han kommit ihåg att Alisons favoritfilm är "Det ljuva livet" med bland andra Anita Ekberg i en av rollerna.

Festen är över

I uppföljaren till American Graffiti håller John Milner (Paul Le Mat) håller och fixar med sin dragracingbil och ska snart tävla mot de större och bättre stallen på banan. Teensa (Mary Kay Place) kommer fram och snackar lite grann, men är mest irriterande. Dock har hon, via sin pappas Rotaryklubb, en utbytesstudent med sig som heter Eva (Anna Bjorn). Hon är i själva verket från Island, men vare sig Teensa eller John verkar förstå det för stunden och de får för sig att hon är svensk. En stund senare sticker Teensa iväg med en brylcremekille och lämnar Eva i sticket hos John.

Agent 007 ser rött

Kerim Bey (Pedro Armendáriz) och James Bond (Sean Connery) ska döda Krilencu (Fred Haggerty) och har begett sig till en gränd utanför hans tillhåll. Kerim har två söner som är poliser och de ska gå fram och knacka på Krilencus dörr för att skrämma ut honom bakvägen. Bakvägen råkar vara genom en lucka i en vägg som pryds av en gigantisk filmaffisch för filmen "Call me Bwana" med Anita Ekberg i en av huvudrollerna. Man får se en närbild av affischen via Bonds infraröda sikte och de nämner även hennes namn.