Bones

Avsnitt: The glowing bones in the old stone house

Kändiskocken Carly Victor (Anna Zielinski) hittas mördad i en gammal stuga i skogen och när agenten Seely Booth (David Boreanaz) och Bones (Emily Deschanel) kommer för att berätta det för hennes pojkvän Dan (A.J. Buckley) passar Seely på att fråga ut vad Carly och hennes kompis körde för bil då de lämnade restaurangen senast:

Seeley Booth: "Listen, what kind of car did they leave in?"
Dan: "She, um... she had an old Volvo."

Bones

Avsnitt: A man on death row

En advokat söker upp Booth (David Boreanaz) för att vädja till honom att hjälpa advokatens klient som är dömd till döden. Booth var den som satte dit klienten för länge sedan och han är inte så glad över att få detta på sina händer två dagar innan dödstraffet ska verkställas. Han veknar dock och ber Temperance "Bones" Brennan (Emily Deschanel) om hjälp att gå över de gamla bevisen. De hittar ganska snabbt lite oegentligheter och en halvtimme innan klienten ska få 3000 volt genom kroppen har spåren lett Bones och Booth ut i träskmarkerna där de hittar två lik till.

Angel

Avsnitt: Couplet

Groosalugg (Mark Lutz) uppvaktar Cordelia (Charisma Carpenter), och Angel (David Boreanaz) är väl inte helt till freds med detta. Lorne (Andy Hallett) pressar honom lite, men Angel säger ifrån att allt det är ok med honom, att han inte stör sig. Lorne å sin sida biter ifrån lite grann...

Angel: "I'm fine. I've been a solo-act most of my two hundred fourty plus years. And when I wasn't? Never turned out well. I like being alone."
Lorne: "Fine, Ms. Garbo. Have it your way. Be alone."