Solar opposites

Avsnitt: The quantum ring

Utomjordingarna Terry och Jesse har tillsammans med Korvo bosatt sig på jorden och försöker leva ett så "normalt" liv som möjligt samtidigt som de tar provet på mycket av det som finns på jorden. Terry och Jesse har gjort ett slags terrarium i olika våningar där ner släpper ner förminskade människor som de matar med godis då och då. I terrariet har människorna byggt upp en egen civilisation med allt från marknader till religioner, allt med fokus på att överleva. Det hela är som hämtat ur "Flykten från New York".

What a girl wants

Daphne Reynolds (Amanda Bynes) har aldrig träffat sin pappa och har bara haft sin mamma i närheten. I början av filmen är Daphne lite deppig över hennes pappa som inte finns i närheten så hennes mamma Libby (Kelly Preston) tröstar henne. De båda avslutar sin konversation med en bamsekram och följande ord:

Libby: "I love you a million Swedish fish."
Daphne: "I love you a million red M&M's."

Ed

Avsnitt: Trust

Phil (Michael Ian Black) vill starta en fackförening på jobbet och försöker få med Kenny Sandusky (Mike Starr) och Shirley Pifgo (Rachel Cronin). Han håller ett litet valtal och avslutar med:

Phil: "Kenny, all the cigarrs you can smoke. Shirley, all the... What do you like?"
Shirley: "Swedish fish."
Phil: "All the Swedish fish you can catch!"