Nash Bridges

Avsnitt: Grave robbers

Polisen Joe Dominguez (Cheech Marin) är inte världens lyckosammaste varelse. Dels så är hans hus upp- och nervänt på grund av en omfattande renovering, och han har också sin svenska svärmor, Ulla (Golden Henning) boende hos sig. För att lägga sten på bördan så kommer han på Ulla med att röka marijuana i hans hem. Ulla försvarar sig med att det är för hennes artrit och att det är medicinsk marijuana - enligt en lapp som hon fått från sin "doktor", som visar sig vara en hemlös hippie eller liknande.

Nash Bridges

Avsnitt: Rock and a hard place

Joe Dominguez (Cheech Marin) och hans fru Inger (Caroline Lagerfelt) har länge letat efter ett hur som de kan bosätta sig, hela familjen, i. Av en ren slump visar det sig att Ingers inneboende mamma Ulla (Golden Henning) har en kompis som ska flytta till Florida och ska sälja sitt hus. Eftersom Inger tog med Ulla från Sverige utan att fråga Joe så är det lite spänt mellan de tu, vilket också hörs och syns här:

Nash Bridges

Avsnitt: Liar's poker

Efter att ha tränat lite inför sin frus hemkomst i avsnittet "Skin trade" kommer äntligen Joes (Cheech Marin) fru Inger (Caroline Lagerfeldt) hem från Sverige. Joe möter henne i ankomsthallen där hon är överlycklig över att få se sin fru och sin dotter. Men sedan kommer kallduschen...

Nash Bridges

Avsnitt: El diablo

Evan (Jamie Gomez) har hamnat i trubbel, blivit nerslagen och sparkad på och Joe (Cheech Marin) erbjuder honom att sova över natt hemma hos honom och Inger (Caroline Lagerfelt). Under middagen småpratas det lite grann från alla, fast en utav personerna runt bordet, Ingers mamma Ulla (Golden Henning), kunde väl varit lite mer trevlig...

Nash Bridges

Avsnitt: Hit and run

Joe (Cheech Marin) har sin svärmor från Sverige boende hemma hos sig och han är inte direkt förtjust i det. Han har därför kläckt en djävulsk plan som han har satt i verket: