House

Avsnitt: Perils of paranoia

Åklagaren Tommy (Vincent Spano) har gjort sin hemläxa och tar hjälp av två nyhetstidningar för att bevisa att Mike (Yan Feldman). I den första, som stödjer Mikes historia, rapporteras det att Martin Brodeau har stått i målkassen för New Jersey Devils. I nästa dags tidning, som Tommy ber Mike läsa upp, så har det tryckts en rättelse gällande matchen:

The ghost writer

Den brittiske journalisten (Ewan McGregor) får jobb som en spökskrivare åt politikern Adam Lang (Pierce Brosnan) för att skriva dennes memoarer. Spökskrivaren får jobba i Langs hus på en ö, och bor på ett värdshus som heter Fishermans Cove Inn. I baren på värdshuset råkar han i ett ofrivilligt samtal med en annan engelsman, ty spökskrivaren vill följa en hockeymatch på teven. Enligt imdb.com så är NHL-matchen som de tittar på en match mellan Vancouver Canucks och St.

Run all night

Maffiagangstern Jimmy Conlon (Liam Neeson) har det inte lätt. Han är gammal, på väg att utmanövreras av yngre, hungrigare gangsters och till råga på allt så råkar hans son, Mike (Joel Kinnaman) hamna i skottlinjen då han skjutsat två andra gangsters och bevittnat ett mord. Jimmy måste nu välja sida - stå bredvid sin son, eller fajtas mot den stora maffiabossen Shawn.

Kärlek på hal is

Doug (D.B. Sweeney) har en lovande karriär som ishockeyspelare, men i en ödesdiger match tacklas han brutalt och blir halvblind. Hans karriär är över, hans liv i spillror och efter tjugotre brev från olika hockeyklubbar som artigt tackar nej så vet han inte riktigt vart han ska ta vägen. En lösning som Doug inte sett presenteras i form av Anton (Roy Dotrice) som febrilt letar efter en partner till konståkningsprinsessan Kate (Moira Kelly). Kate har avverkat åtta manliga partners på isen under det senaste året och Anton anser att Doug har vad som krävs för att kunna tämja Kate.

The lookout

Efter en tragisk bilolycka har Chris (Joseph Gordon-Levitt) fått jobb på banken som städare. Under sitt nattpass lyssnar han på ett radioreferat från en ishockeymatch mellan Detroit Red Wings och Columbus Blue Jackets och där dyker många svenska spelarnamn upp. Lidstrom är Niklas Lidström som spelade i Detroit Red Wings vid tiden som filmen spelades in, och Samuelsson är Mikael Samuelsson i samma lag (källa: IMDb). Här bjuds på två lösryckta spelbeskrivningar från sändningen:

Miracle

Ingen tror att USA:s nye hockeycoach Herb Brooks (Kurt Russell) kommer att lyckas när han presenterar sitt OS-team till Lake Placid 1980. Brooks brinner för den omöjliga idén att av ett gäng collegegrabbar skapa ett lag som kan besegra Sovjets oslagbara hockeymaskin. Den tuffe USA-coachen drillar sina spelare till yttersta gränsen. Sakta men säkert växer ett hockeylag fram, som faktiskt börjar tro att de kan uträtta ett mirakel.

Blade squad

Ett gäng unga poliser som begått mindre misstag i sin karriär har fått en sista chans inom kåren. De ska bli en ny specialstyrka som tar sig fram på rullskridskor och ha en jetmotor på ryggen så de vid speciella tillfällen verkligen kan få fart. I början av deras träningsperiod ska de göra en arrestering, men skurken sliter sig loss och springer därifrån - bara för att springa rakt ut framför en lastbil och dö. Skurkens bror Billy (Zach Ward) ser alltihopa och svär på att hämnas sin brors död.

CSI

Avsnitt: Primum non nocere

En ishockeyspelare hittas död med halsen halvt avskuren av en skridsko efter lite gräl på isen i en match. Detta får utredarna att kolla lite mer på spelarnas utrustning och när Sara Sidle (Jorja Fox) står och tittar på slipningen av skridskorna så säger hennes kollega Greg (Eric Szmanda):

Greg: "You know I had a roommate in college, freshmen year. From Edmonton. Went on to play for the Swedish Elite League."