The Bay

Den här mockumentären tar sitt ursprung i nyheter om massdöd bland olika sorters djur i början av 00-talet. Filmens inledning visar nyhetsklipp från olika delar av världen för att sedan gå vidare och förklara att dessa nyhetsklipp har ni fått se, men här kommer de som gömdes undan av amerikanska myndigheter, också får vi se en historia om köttätande smådjur som tar över en småstad.

Yesterday

Jack Malik (Himesh Patel) har ambitionen att bli en stor artist, men lyckas inte riktigt slå sig fram och slå igenom - förrän ett udda världsfenomen gör att några brittiska popband försvinner från historien - däribland Beatles. Jack kommer ihåg deras låtar, börjar spela dem och när Ed Sheeran (spelad av honom själv) får höra hans sånger tar karriären fart. Ed tar med Jack som förband på hans Europa-turné och efter det snurrar världen bara snabbare. På Eds privatplan som ska ta dem från ställe A till ställe B så får man för ett ögonblick se en karta där Sveriges huvudstad finns med. 

Alias

Avsnitt: A broken heart

I avsnittet "A Broken Heart" på första säsongen åker Sydney Bristow (Jennifer Garner) till Malaga i Spanien, men i stället för att visa en bild från Spanien samtidigt som texten Malaga syns så visas en bild från Stockholms Stadshus. Någon på produktionsteamet har inte riktigt gjort sitt jobb...