Bild från filmen Mask

Mask

I videoversion som kommit ut här i Sverige förekommer en i filmen bortklippt scen som skulle förklara hur masken hade hamnat i USA och Edge City. Den visar ett vikingaskepp som drar i land på en strand och en grupp vikingar som kommer i land med en kista. Ledarvikingen pratar bra svenska och resten av vikingarna pratar mindre bra svenska varpå avskriften nedan är lite ofullständig.

Hövding: "Ja, skynda dig på häxa! Vi har åkt till världens slut för det här. Och jag tror fortfarande inte vi åkt tillräckligt länge, så skynda på häxa!"
Häxan: "? för alltid gömd och begraven. ? för evigt behålla ? "
Hövding: "Tillbaka till skeppet! Nu, snabbt!"
Viking 2: " ? Björn, Inget kan stoppa den."
Hövding: "Olof, Olof. Vi lämnar det till sydlänningarna. Vi kommer aldrig komma tillbaka till den här platsen. Den är nu förbannad för evigt."

Audio file

Ledarvikingen i början av filmen är svensk, kommer tyvärr inte ihåg hans namn, han har dock bott i Amerika ett par år. Han åkte över för att bli skådis men är nu nån sorts personlig gymtränare åt kändisar i Hollywood. Det är även han som har lärt ut svenska till de andra i filmen.

Affisch för filmen Mask

Daniel Bergquist. Mer info av Oscar Andersson.

Lägg till ny kommentar

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.
Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.
CAPTCHA
Den här frågan testar om du är en mänsklig besökare och förhindrar automatiska spaminsändningar.