The Bear

Avsnitt: Honeydew

Under renoveringen av restaurangen, skickas dessertkocken Marcus (Lionel Boyce) till Köpenhamn för att lära sig mer, och få ny inspiration. På
flygplatsen påminner hans kompis Chester (Carmen Christopher) honom att IKEA är svenskt och inte danskt.

Pizza Hut-Sven

Pizza Hut, pizza-restaurangen som startades i USA 1958 och som för några år sedan hade över 18000 restauranger världen över, körde en gång en reklamfilm där svenske Sven besöker USA och Pizza Hut. Man kan ju visserligen säga att han låter mer tysk än svensk, men de andra berättar ju att han är från Sverige så....

100 steg från Bombay till Paris

Madame Mallory (Helen Mirren) driver restaurangen Le Saule Pleureur och ser till att allt som lämnar köket är av högsta kvalitet. Inför varje kväll samlar hon sin kökspersonal och går igenom gårdagen och vad som planeras hända under kvällen - med järnhand.

Under en av sina genomgångar så kommer en av kockarna (Malcolm Granath) in lite för sent och han ursäktar sig på följande vis:

The trip

Steve (Steve Coogan) blir tillfrågad att recensera ett halvdussin restauranger och motvilligt ringer han Rob (Rob Brydon), den enda person han kan komma på som kan tänkas vara tillgänglig. Under sex middagar på sex olika restauranger ser vi det mest omaka av par diskutera livets stora och små ämnen över en rad kulinariska läckerheter. På en av restaurangerna sitter herrarna i baren och tar en öl innan de får sätta sig till bords och Steve berättar om en av de finaste sångerna han kan tänka sig, The Winner Takes It All av ABBA.

Min middag med André

Wally Shawn (Wallace Shawn) ber sin gamla vän och kollega André Gregory (André Gregory) att möta honom på en restaurang för att prata lite. Wally har hört lite rykten om sin gamle kollega och för att reda ut vad som hänt och skingra ryktena vill han prata med honom. Ett av ryktena Wally hade hört var att en vän, George, hade träffat på André när han var ute med hunden:

99 francs

Reklammakaren Octave Parango (Jean Dujardin) sitter på restaurang tillsammans med sin dåvarande flickvän när han får en present på Alla Hjärtans Dag. Han öppnar det lilla paketet och får fram ett positivt graviditetstest. Med andra ska han bli pappa. I hans lite skruvade fantasi blir hans svar till tjejen ett gytter av killar från hela världen som på sitt eget lilla vis och språk berättar att det kommer inte att hända. En av de första killarna kommer från vårt avlånga land...

Ed

Avsnitt: Death, debt & dating

Molly Hudson (Lesley Boone) sitter och äter frukost i godan ro på det lokala fiket när gästen vid bordet bredvid klagar för servitrisen på sin kinesiska sallad. Han tycker att det absolut inte är något som helst kinesiskt över salladen över huvud taget. Molly flinar lite och gästen frågar då Molly om hon tycker att det är något kinesiskt över salladen. Molly håller efter en stund med att den kunde varit lite mer exotisk.

Gilmore Girls

Avsnitt: A tale of Poes and fire

Lorelais (Lauren Graham) värdshus har brandhärjats och Sookie (Melissa McCarthy) tar Lukes (Scott Patterson) restaurang i besittning för att servera värdshusgästerna frukost. Luke gruffar lite, men Lorelai ber så snällt om hjälp så han ger med sig. I början tycker han dock inte om hur Sookie domderar i köket, men efter ett tag kommer de riktigt bra överens, så bra så till och med Lorelai är överraskad. En bevis för det är Luke och Sookies konversation bakom disken:

Maskernas mästare

Devlin Bowman (Brent Spiner) har kidnappat hela Pistachios familj. Pistachio (Dana Carvey) måste naturligtvis rädda dem och det hela mynnar ut i Devlins museum av kända amerikanska nationalklenoder som han tvingat Fabbrizio Disguisey (James Brolin) att stjäla. Pistachios mamma har Devlin tvingat i droger så att hon tror att hon håller på och lagar mat i deras restaurang som vanligt. När Pistachio kommer för att rädda allihopa så trycker Devlin på en knapp som visar mamman i köket. Efter hans replik hör vi mamman säga följande:

Nash Bridges

Avsnitt: Leo's big score

Joe (Cheech Marin) har köpt en bar och hans hustru Inger (Caroline Lagerfelt) tycker inte riktigt om det. Här sitter de på en restaurang där de börjar diskutera det. Här har Joe råkat nämna att Inger ibland ger Joe en iskall blick (oftast då han gjort något dumt):