Seinfeld

Avsnitt: The smelly car

George Costanza (Jason Alexander) går till videobutiken och finner sig där stå och beundra två kvinnor medan han för en egen monolog i skallen. Vad som är intressant är att till vänster om de båda damerna finns en svensk film att hyra - Dunderklumpen.

Dunderklumpen är en svensk film från 1974, regisserad och delvis animerad av Per Åhlin, med manus av Beppe Wolgers som också är med och spelar i filmen. 

Seinfeld

Avsnitt: The bookstore

Newman (Wayne Knight) och Kramer (Michael Richards) kommer på den underbara idéen att ha rikshor i New York och de införskaffar en som de testar på utvalda personer. Dessa utvalda personer är hemlösa, eftersom de har mycket tid och känner till gatorna, och när den första personen prövar den sticker han iväg med den. Newman och Kramer blir naturligtvis förbannade och gör allt för att få tillbaks den, och de diskuterar det inför Jerry (Jerry Seinfeld).

Seinfeld

Avsnitt: The seven

Jerry (Jerry Seinfeld) tröttnar på att Kramer (Michael Richards) alltid äter upp Jerrys mat, och de arbetar fram ett system för att se hur mycket pengar som försvinner ner i Kramers mage. I slutet av veckan är det dags att se hur mycket Kramer har kommit upp i, och då säger Jerry följande:

Jerry: "I didn't wanna put a damper on your little smorgasbord here, but it's the end of the week, so I added up your tab."

Seinfeld

Avsnitt: The cadillac

På caféet sitter Elaine (Julia Louis-Dreyfus) och hennes kompis Katy (Annabelle Gurwitch) och snackar om ingenting, som vanligt. Deras konversation börjar med följande underliga ovetande:

Elaine: "Who was Pippi Longstocking?"
Katy: "Pippi Longstocking? Hmm, I don't don't know."
Elaine: "Did she have anything to do with Hitler?"
Katy: "Hitler? Maybe."

Seinfeld

Avsnitt: The mom and pop store

George (Jason Alexander) ska köpa en ny bil och han står hos bilförsäljaren Vic (Ken Thorley) och vet exakt vad han ska ha, tills han får veta att en Chrysler Lebaron har tillhört Jon Voight. Då ändrar han sig:

Seinfeld

Avsnitt: The Andrea Doria

George (Jason Alexander) har missat en lägenhet som en överlevare från Andrea Doria fick i stället och diskussionen mellan honom, Jerry (Jerry Seinfeld) och Elaine (Julia Louis-Dreyfus) leder fram till att Kramer (Michael Richards) klämmer ur sig följande oviktiga information:

Kramer: "The Andrea Doria collided with the Stockholm in dense fog 12 miles off the coast of Nantucket."

Seinfeld

Avsnitt: The bottle deposit

Jerrys Saab blir stulen av hans bilmekaniker och Jerry (Jerry Seinfeld) och Elaine (Julia Louis-Dreyfus) kallas till en brottsplats där de frågas om den totalt demolerade bil som polisen har funnit är Jerrys:

Seinfeld

Avsnitt: The junk mail

Jerry (Jerry Seinfeld) har gjort en show åt ett bilförsäljareföretag och en gammal kompis på det företaget har lovat att han ska få en bil som tack för hjälpen. Han tror lite naivt att det ska bli en sprajlans ny Saab och berättar detta för kompisar George (Jason Alexander) och Elaine (Julia Louis-Dreyfus):

George: "Who was it?"
Jerry: "I did a show for a car dealership and they're getting me a new Saab!"

Seinfeld

Avsnitt: The café

Jerry (Jerry Seinfeld) besöker ett café som drivs av Babu Bhatt (Brian George) och efter att han beställt mat säger han till Babu att han tycker att resturangen är väldigt fin och hoppas att den kommer blomstra i flera år. Då säger Babu: "You're a kind man, very kind, very kind..." varpå Jerry tänker för sig själv:

Jerry: "I am a kind man. Who else would do something like this. Nobody. Nobody thinks about people the way I do. Alright, snap out of it you stupid jerk, you're eating a turkey sandwich, what do you want? A Nobel prize?"

Seinfeld

Avsnitt: The Puerto Rican day

Det här avsnittet inleds med att hela Seinfeldgänget sitter i Jerrys svarta Saab Cabriolet på motorvägen. Där råkar de i luven med en kille i en brun Golf när Jerry (Jerry Seinfeld) blockerar honom för att komma av motorvägen. En stund senare har de hamnat inne i innerstan där det är en parad och bilköer. Precis när de ska köra in på en sidogata så kommer den bruna Golfen och dess förare Lamar (Mario Joyner) och hamnar mitt i deras väg: