Seinfeld

Avsnitt: The smelly car

George Costanza (Jason Alexander) går till videobutiken och finner sig där stå och beundra två kvinnor medan han för en egen monolog i skallen. Vad som är intressant är att till vänster om de båda damerna finns en svensk film att hyra - Dunderklumpen.

Dunderklumpen är en svensk film från 1974, regisserad och delvis animerad av Per Åhlin, med manus av Beppe Wolgers som också är med och spelar i filmen. 

Seinfeld

Avsnitt: The cadillac

På caféet sitter Elaine (Julia Louis-Dreyfus) och hennes kompis Katy (Annabelle Gurwitch) och snackar om ingenting, som vanligt. Deras konversation börjar med följande underliga ovetande:

Elaine: "Who was Pippi Longstocking?"
Katy: "Pippi Longstocking? Hmm, I don't don't know."
Elaine: "Did she have anything to do with Hitler?"
Katy: "Hitler? Maybe."

Seinfeld

Avsnitt: The bottle deposit

Jerrys Saab blir stulen av hans bilmekaniker och Jerry (Jerry Seinfeld) och Elaine (Julia Louis-Dreyfus) kallas till en brottsplats där de frågas om den totalt demolerade bil som polisen har funnit är Jerrys:

Seinfeld

Avsnitt: The café

Jerry (Jerry Seinfeld) besöker ett café som drivs av Babu Bhatt (Brian George) och efter att han beställt mat säger han till Babu att han tycker att resturangen är väldigt fin och hoppas att den kommer blomstra i flera år. Då säger Babu: "You're a kind man, very kind, very kind..." varpå Jerry tänker för sig själv:

Jerry: "I am a kind man. Who else would do something like this. Nobody. Nobody thinks about people the way I do. Alright, snap out of it you stupid jerk, you're eating a turkey sandwich, what do you want? A Nobel prize?"

Seinfeld

Avsnitt: The wait out

I det hära avsnittet så insinueras det av Jerry (Jerry Seinfeld) att Kramer (Michael Richards) har gått upp några kilon sedan de först träffades. Kramer säger då:

Jerry: "You know, when I first met you Kramer, you used to wear jeans all the time."
Kramer: "Yeah well, I was a different man then."
Jerry: "With a different body."
Kramer: "Hey, I got the body of a... taught, pre-teen, Swedish boy."

Seinfeld

Avsnitt: The hot tub

Kramer (Michael Richards) har köpt ett gigantiskt massagebadkar som han ställt i vardagsrummet. När Jerry (Jerry Seinfeld) blir stressad så föreslår Kramer att han ska ta ett bad i hans kar:

Kramer: "I've opened up all the windows. The air is cold, the tub is boiling hot... It's like Sweden, man. Swe-e-e-eden!"