Hysteria

För att kväsa kvinnor hysteri anser Dr. Robert Dalrymple (Jonathan Pryce) att underlivsmassage, på ett rent medicinskt sätt, är ett bra sätt att lösa detta. Med andra ord så masserar han gynekologiskt kvinnor till orgasm. Han pratar med sin lärling Mortimer Granville (Hugh Dancy) och förklarar, medan han har en patient framför sig, hur man historiskt hanterat hysteri hos kvinnor. 

Nico & Dani

Nico (Jordi Vilches) spenderar sommaren hos Dani (Fernando Ramallo) i Danis föräldrars sommarstuga vid havet. Nico vill inget hellre än att förlora sin oskuld den här sommaren och passar därför på att kolla in kondomhyllan i affären när de är och handlar. När han står där i godan ro så kommer författaren Julian (Chisco Amado), som Nico och Dani träffat lite tidigare, fram till honom och tycker att det var lustigt att de ska springa in i varandra hela tiden. De pratar om allt möjligt, och Julian passar på att tipsa om vilka kondomer som är bäst:

Den nakna pistolen 2½ - Doften av rädsla

Frank Drebin (Leslie Nielsen) och Ed Hocken (George Kennedy) hamnar mitt i ett kidnappardrama där den misstänkte Hector Savage (Anthony James) är en ledtråd. Ledtråden leder dem till en porrbutik där de båda frågar ut damen bakom disken (Gina Mastrogiacomo):