Testbild i väntan på en innehållsrelaterad bild

Shortbus

Sexterapeuten Sofia (Sook-Yin Lee) har aldrig nått en orgasm, och är mäkta frustrerad över detta. Hennes sökande efter att nå detta får henne att hamna på klubben Shortbus där alla gäster är väldigt öppna med sin sexualitet och mot varandra. Det hånglas på alla plan och alla håll och kanter och mer ändå. Vid ett tillfälle på klubben visar hon sin make Rob (Raphael Barker) en liten sexleksak som hon tagit med. Det är ett litet vibratorägg, ett trådlöst sådant, och hon ger Rob fjärrkontrollen. Varje gång han känner att han vill skicka en liten hälsning eller tanke till henne så ska han klicka på fjärrkontrollen varpå det vibrerar och kittlar på det allra heligaste på Sofia. Dessvärre tappas fjärrkontrollen bort, en annan person hittar den och i tron att det är en fjärr till teven så klickar han hej vilt på den. Sofia, i det angränsande rummet, får känna på hur hårt vibratorägget kan skaka och det hela går över styr. Frustration och ångest tar sitt utlopp i att Sofia går ut på gatan utanför klubben och med ett ben från en modedocka slå hon ägget sönder och samman. Inte så mycket svenskt i detta, men i bakgrunden kan man höra lite musik som låter så här:

Skönsång: "Det var det jag sa, det var inte bra. Får man inte göra, inte bra. Det var det jag sa, det var inte bra."
Lyssna på ljudklippet (117 kb)

Sången men hör är "Kolla kolla" av Nationalteatern, i en cover-version som The Ark har gjort.

Affisch för filmen Shortbus

Anna Fredriksson, Daniel Lundsten. Tack till Tom för info om vilken låt det var. Tack till Saga Olsson som kom med mer information om musiken.

Lägg till ny kommentar

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.
Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.
CAPTCHA
Den här frågan testar om du är en mänsklig besökare och förhindrar automatiska spaminsändningar.