Alla älskar Raymond

Avsnitt: Bad moon rising

Ray (Ray Romano) sitter och kollar på baseboll tillsammans med kompisarna Andy (Andy Kindler) och Gianni (Jon Manfrellotti) samt brorsan Robert (Brad Garrett) när Rays pappa Frank (Peter Boyle) kommer in i rummet:

Diamantino

Diamantino (Carloto Cotta) är den populäre fotbollspelaren som har allt - populäriteten, pengarna, tjejerna. När han är på plan går allt hans väg, även om han i spelet drömmer sig bort och ser små hundvalpar som skuttar omkring på rosa moln. Det spelar mindre roll eftersom han ändå gör mål på mål, på mål. Det finns ingen stopp på honom. Tills en dag, då han från sin yacht ser en flotte med båtflyktingar komma drivande mot den portugisiska kusten. På båten finns en mor som förlorat sin dotter i vågorna på havet.

Elementary

Avsnitt: Their last bow

Poliskaptenen Thomas Gregson (Aidan Quinn) har gått i pension och allas vår kluriga Sherlock Holmes (Jonny Lee Miller) har ombetts besöka honom på golfbanan. Dock tror Sherlock fel i sitt antagande att Thomas skulle stå och slå bollar på driving rangen, det är Thomas barnbarn som står där och slår bollar. Thomas jämför henne med, tydligen, den enda golferskan som är värd att nämna i sådana här sammanhang: Annika Sörenstam:

Familjepappan

Avsnitt: Tales of former sports glory

Peter Griffin, Cleveland Brown, Glenn Quagmire  och Joe Swanson sitter på puben "The drunken clam" och berättar sportminnen. Quagmire berättar då att han var tennisproffs vars karriär började på 70-talet och slutade 2001 med att två misslyckade servrar träffade två plan som kraschade in i ett par torn i New York. Hans historia påminner lite om en svensk tennisspelare och hans rival John McEnroe... Quagmire blir inbjuden att spela U.S. Open, först kallad U.S. Now Open där han möter en svensk tennisspelare vid namn Head Bansen och hans personlige kock:

The ghost writer

Den brittiske journalisten (Ewan McGregor) får jobb som en spökskrivare åt politikern Adam Lang (Pierce Brosnan) för att skriva dennes memoarer. Spökskrivaren får jobba i Langs hus på en ö, och bor på ett värdshus som heter Fishermans Cove Inn. I baren på värdshuset råkar han i ett ofrivilligt samtal med en annan engelsman, ty spökskrivaren vill följa en hockeymatch på teven. Enligt imdb.com så är NHL-matchen som de tittar på en match mellan Vancouver Canucks och St.

Run all night

Maffiagangstern Jimmy Conlon (Liam Neeson) har det inte lätt. Han är gammal, på väg att utmanövreras av yngre, hungrigare gangsters och till råga på allt så råkar hans son, Mike (Joel Kinnaman) hamna i skottlinjen då han skjutsat två andra gangsters och bevittnat ett mord. Jimmy måste nu välja sida - stå bredvid sin son, eller fajtas mot den stora maffiabossen Shawn.

Blue corner

Jamppa (Petteri Summanen) säger sig vara i Amsterdam där han tränar på att boxas, vinner några matcher och laddar upp inför den riktigt stora matchen som ska gå av stapeln lite senare i vår - tror folk i alla fall. I verkliga fallet är Jamppa tillbaks i Finland där han söker upp sin förra flickvän Tuija (Annaleena Sipilä) som tar emot honom med öppna armar. Jamppa berättar storstilat för Tuija om sin senaste plan, att starta en iltaliensk restaurang vid namn Al Dente. Tuija verkar måttligt intresserad, kanske van vid att de flesta av hans planer flyter ut och försvinner.

Modern family

Avsnitt: Kids these days

Cameron Tucker (Eric Stonestreet) är inte bara studierektor på skolan han jobbar på utan han tränar också skolans fotbollslag. Till sin hjälp har han svärfar Jay Pritchett (Ed O'Neill). I avsnittet "Kids these days" har laget en tuff dag, de ligger inte bra till i matchen och Jay släpper ut lite ilska på det andra lagets maskot - en viking.

Olsenbanden möter Kungen och Knekten

Egon (Arve Opsahl) har en ny plan och förklarar den för kumpanerna Benny (Sverre Holm) och Kjell (Carsten Byhring). Den går ut på att de ska råna en advokat på hans silverföremål, men Benny har vissa invändningar mot den tidpunkt som Egon har valt:

Olsenbandets stora kupp

Filmen börjar med att Egon Olsen (Ove Sprogøe) förklarar sin nya plan för kumpanerna Benny Frandsen (Morten Grunwald) och Kjeld Jensen (Poul Bundgaard). Den går ut på att de ska råna en advokat på hans silverföremål, men Benny har vissa invändningar mot den tidpunkt som Egon har valt: