Dirty sexy money

Avsnitt: The game

Eftersom Brian (Glenn Fitzgerald) har fått erkänna sitt lilla spel där han fick sin oäkta son, Brian Jr. (Will Shadley), att utge sig för att vara ett svenskt föräldralöst barn, har han och sonen fått flytta hem till Brians föräldrar. Där flyter allt på i sin lilla trygga värld, tills Brians syster Karen (Natalie Zea) går och köper en dyr armbandsklocka till Brian Jr. Broder Brian blir helt utom sig av ilska och skäller ut Karen efter noter:

Dirty sexy money

Avsnitt: The bridge

Sanningen hinner ikapp prästen Brian Darling (Glenn Fitzgerald) som tvingas erkänna att den föräldralöse pojke han har inhyst hos sig och sin familj inte alls är föräldralös. Tvärtom, det är Brian som är pojkens far och när det kommer fram slänger Brians fru ut såväl Brian som Brian Jr. (Will Shadley) ur huset. De får helt sonika flytta hem till Brians föräldrar där Brians pappa Tripp (Donald Sutherland) pratar med Brian Jr vid frukostbordet morgonen därpå:

Tripp: "Du engelska? That is Swedish for 'you speak English'."

Dirty sexy money

Avsnitt: The Chiavennasca

Brian (Glenn Fitzgerald) har fått en extra son på halsen, Brian Jr. (Will Shadley), som är resultatet av ett litet snedsteg för sju åtta år sedan. Eftersom mamman dumpade sonen hos Brian och lämnade landet snabbt som attan är Brian Jr fast hos sin nya pappa. Eftersom Brian är präst och lyckligt gift ljuger han, sin jobb till trots, och säger att Brian Jr är en svensk liten pojke vid namn Gustav vars föräldrar dött i en tågolycka. En lögn som de flesta verkar köpa - för stunden.

Dirty sexy money

Avsnitt: The italian banker

Prästen Brian Darling (Glenn Fitzgerald) har fått ett problem på halsen - en son som han inte visste om att han hade. Eftersom Brian är lyckligt gift och har två andra barn ljuger han för sin familj och säger att sonen, Brian Jr. (Will Shadley), är svensk och den enda överlevande i en tågkrasch och att han ska bo hos dem ett tag framöver. Brians fru börjar dock ana oråd då följande händer vid matbordet: