Ny version av Alla Talar Svenska!

På årets näst sista dag så kom så (till sist) den nya versionen av Alla Talar Svenskas webbplats upp på internet.

Det har varit en ganska lång resa, första steget till en ny design och ny webbplats togs redan i våras och de senaste månaderna har varit fyllda med att försöka hitta och lösa alla småbuggar och småfixningar som krävdes. Men idag så tyckte jag att det var dags att skeppa iväg den.

Den största förändringen, förutom själva utseendet, är att webbplatsen nu funkar i mobilen och på surfplattan utan att man behöver zooma in och ut som en galning. Responsiv design kallas det och gör det hela till en bättre upplevelse för den som besöker webbplatsen.

Det är många småsaker som återstår innan jag är helt nöjd med arbetet, och de kommer att falla på plats de kommande månaderna, men framför allt så kommer jag nu kunna lägga tid på att tillföra nya inlägg om svenskheter i tv-serier och filmer - och jag har en stor hög som väntar på att få skrivas!

Passar även på att önska er alla ett gott nytt år!

Goa hälsningar,
Adam Evertsson