Testbild i väntan på en innehållsrelaterad bild

Talladega nights - The ballad of Ricky Bobby

Verkstadskillen Ricky Bobby (Will Ferrell) tar chansen att visa vad han går för när den vanlige racerföraren inte orkar kämpa längre. Det visar sig att Ricky är en jävel på att köra och ganska snabbt blir han en av de bästa i USA på att köra racingbilar. Sponsoren Larry Dennit, Jr. (Greg Germann) är dock inte lika glad i Ricky som publiken är och kontrakterar därför den franske racingstjärnan Jean Girard (Sacha Baron Cohen) som är en vulgär typ och är filmens bov så att säga. Dagen efter Larry har förklarat för alla intresserade att han kontrakterat Jean visar fransosen vad han går för på banan. Huvudmekanikern Lucius (Michael Clarke Duncan) är imponerad och förklarar följande när Ricky kommer dit:

Ricky: "Lucius, what the hell is going on?"
Lucius: "The man can drive, and check out his crew chief over there. Won the Nobel prize for physics back in '93."
Lyssna på ljudklippet (35 kb)

Sedan verkar det som om det finns olika versioner av filmen för jag har fått många tips om att Jean lite senare förklarar för Ricky vad han egentligen vill göra i livet, nämligen att flytta till Stockholm och ta fram ett betalningsmedel som hundar och katter kan använda. När jag såg filmen fanns det inga spår av detta i rullen, men jag hittade en variant i ett extraspår på DVD:n där skådespelarna verkar hitta på allt medan de säger det. Och där lät det så här:

Jean: "To retire in peace to Stockholm, and create a soup, made not only out of truffles but something to do with with eggs and something to do with paprika put together into a tasty combination. It's going to take time."
Lyssna på ljudklippet (84 kb)

Affisch för filmen Talladega nights - The ballad of Ricky Bobby

Josefine Stenudd, Martin Björnsson, Kristian Tiger

Lägg till ny kommentar

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.
Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.