4400

Avsnitt: The new world, part 2

När Lily (Laura Allen) vaknar upp en dag har inte bara hennes ettåriga dotter försvunnit och utvecklats till en frodig tjugoåring, utan Lily i sin tur har åldrats tjugo år. Hennes åldrande fortsätter i rask takt och inom en vecka har hennes kropp blivit lika skör och skrumpen som en 90-årings. Hennes man Richard (Mahershalalhashbaz Ali) är naturligtvis utom sig och försöker hitta alla lösningar som finns, bland annat en här som han fått tipsat:

4400

Avsnitt: The new world, part 1

De återvändande 4400 personer som blivit bortförda och sedan plötsligt dyker upp allihopa på en gång vid en sjö har haft ett inte så kul liv. För många så rycktes de bort från tidigt sekel, andra förra veckan och när de kommer tillbaka pekas de ut som konstiga och udda på grund av att de alla har fått någon slags övernaturlig förmåga.

4400

Avsnitt: Fifty-fifty

Den framtagna drogen promicin kan få vanliga människor att framkalla speciella förmågor, som exempelvis telekinesi eller osynlighet. Devon (Jody Thompson) är en av de som är ivrigast över att få pröva på drogen. Detta sker i en stuga långt, långt bort från alla storstäder där forskaren Kevin Burkhoff (Jeffrey Combs) och Tess Doerner (Summer Glau) övervakar det hela. När Devon har somnat går Tess ut på verandan där Kevin står och blickar ut över nejden. Kevin är lite blygsam angående sin roll i det hela, tills Tess peppar honom lite: