Sherlock Holmes: Incident at Victoria Falls

Sherlock Holmes (Christopher Lee) blir uppkallad till brittiske kungen och blir mer eller mindre beordrad att föra en värdefull diamant från Afrika till Storbritannien. Till sin hjälp har han sin ständige följeslagare Watson (Patrick Macnee). Sagt och gjort, de hoppar på en båt som tar dem ner till södra Afrika där de välkomnas av lord Millner (Hywell Williams) som tar dem på en rundvisning på ägorna. Bland andra gäster så stöter de på uppfinnaren Guglielmo Marconi (Steven Gurney) som är där för att dra trådar så man kan prata med båtar på avstånd.

30 Rock

Avsnitt: Double-edged sword

Tracy Jordan (Tracy Morgan) har blivit en EGOT-vinnare (Emmy, Grammy, Oscar, och Tony Awards) och känner av den press som kommer med det. När man vunnit dessa förväntas man av omvärlden bidra till att man gör hela världen till ett bättre ställe, något som Liz Lemon (Tina Fey), Kenneth (Jack McBrayer) och Dotcom (Kevin Brown) berättat om. Efter mycken vånda så har Tracy kommit på ett sätt att angripa det hela och berättar detta för Kenneth. Kenneth har en lite mer lokal vy på Tracys förslag...

Zulu

I Rorke's Drift i Natal är löjtnant Gonville Bromhead (Michael Caine) och löjtnant John Chard (Stanley Baker) utposterade och har nåtts av rykten att en annan av de engelska utposteringarna har attackerats av zulukrigare. De står och pratar utanför ett av de få hus de har byggt vid posteringen och i horisonten ser de en hästdroska komma farande mot lägret.