Solar opposites

Avsnitt: The ping pong table

Utomjordingarna Yumyulack (röst av Sean Giambrone) och Jesse (röst av Mary Mack) är mer eller mindre som syskon, och hänger ihop som ett bra syskonpar skulle kunna göra. Men högstadiet är grymt. Det görs väldigt klart för Yumyulack och Jesse att de, som syskon, borde mer eller mindre hata varandra och absolut inte hänga ihop - om de vill vara coola (och det vill man ju vara i skolan).

Brooklyn Nine-Nine

Avsnitt: PB&J

Jake Peraltas (Andy Smberg) ständige antagonist Doug Judy (Craig Robinson) har åkt fast och ska in i fängelset. Jake blir bestört eftersom de har haft en del äventyr ihop, men framför allt för att de är så synkade att det är löjligt. Jake föreslår att han ska köra Doug till fängelset, vilket blir beviljat av Jakes chefer. Jake är helt inställd på att göra den här sista resan med Doug minnesfylld så han ser till att de får åka till fängelset i en Trans Am, att de har matchande kläder och en massa andra saker.

Harry Palmer

Avsnitt: Episode #1.1

Militären Harry Palmer (Joe Cole) är stationerad i VästBerlin 1963 där han gör sig en hacka på att köpa och sälja saker i stor skala mellan väst och öst, tills den dag då något går snett, han blir påkommen och deporteras till StorBritannien och han hamnar i ett fängelse där för att sona sina brott. Samtidigt så utspelas ett agentspel där Major Dalby (Tom Hollander) ser en möjlighet att utnyttja Harrys kontaktnät för att reda ut en härva av ganska stora mått där en figur som kallas Housemartin figurerar.

Orange is the new black

Avsnitt: Comic sans

Chapman (Taylor Schilling) blir vittne till hur gamla Jimmy Cavanaugh (Patricia Squire) blir frisläppt från fängelset och ifrågasätter vad som ska hända med henne. Jane Ingalls (Beth Fowler) och Frieda (Dale Soules) står också och tittar på och berättar om vad som ska ske nu.

Kåkfarargänget

Mongo Mitchell (Richard Mulligan) styr sitt fängelse med järnhand, men han har också en svaghet. Han är otroligt betuttad i sekreteraren Nancy Catlett (Colleen Camp). När internerna, som är bundis med Nancy, inser detta ser de chansen att bli kvitt fängelsechefen och riggar upp videokameror i Mongos lägenhet och ber Nancy att hoppa i säng med honom. Det visar sig att Mongo inte bara har väldigt udda preferenser när det gäller sex, utan även i själva uppvaktningsritualen. För att fixa stämningen sätter han på en skiva, dock inte med stämingsfull musik, utan med en språkkurs på norska:

Rocky & Bullwinkle på äventyr

FBI-agenten Karen Sympathy (Piper Perabo) har tillsammans med de tecknade figurerna Rocky och Bullwinkle fått i uppdrag att stoppa Fearless Leader (Robert De Niro) som tänker ta över världen. Hon lyckas inte så himla bra dock utan hamnar i fängelse. Hon vaktas av en man med välputsade tänder och filmens berättare talar om för oss att...

Berättare: "And there was Karen, toiling away under the watchful eyes of a tall, blond, incredibly handsome Swedish-American prison guard - named Ole!"

Who's that girl

Louden Trott (Griffin Dunne) har fått i uppdrag av sin blivande svärfar att hämta en fängelsekund, Nikki Finn (Madonna), och se till att hon hamnar på en buss som ska ta henne så långt bort man kan komma och lite till. Han hämtar upp henne i en Rolls Royce, som han fått låna av sin blivande svärmor. Nikki undrar om det är hans bil, vilket han besvarar med följande:

Louden: "The family's car, well... err... not really my family yet. I'm more of a Volvo man myself."
Nikki: "Thank you."

Midnight express

Billy Hayes (Brad Davis), huvudpersonen, som åkt in i turkiskt fängelse med en dom på 30 år för att ha smugglat hasch, blir introducerad av Jimmy Booth (Randy Quaid) för en annan medfånge - Erich, en blond svensk med tysk brytning: