Unbreakable Kimmy Schmidt

Avsnitt: Kimmy finds her mom!

Kimmy Schmidt (Ellie Kemper) kidnappades när hon var i de tidigare tonåren och tvingades bo i en källare under jord tillsammans med ett gäng andra kvinnor i tron om att det har släppts en atombomb ovanför dem och att deras räddare (den enda mannen i hushållet) tar hand om dem på allra bästa sätt. Sålunda är inte fallet och en dag så hittar polisen det hela och räddar tjejerna från deras fängelse. Kimmy tar det hela med ro och flyttar till New York där hon med en positiv livssyn får livet att gå vidare, cirka 15 år senare.

Vänner

Avsnitt: The one with Phoebe's wedding

Phoebe (Lisa Kudrow) ska gifta sig och vi får se hur den otroligt och nästan tvångsmässigt kontrollerande Monica (Courtney Cox) nästan förstör Phoebes bröllop genom att ändra och förfina varenda lite detalj. I stället för att ha ett enkelt bröllop så lägger Monica till mer och mer prylar och gör det större och större. Till slut får Phoebe nog och "sparkar" Monica. I stället blir det då Phoebe som får ta över allt och det visar sig vara mindre enkelt än vad hon kunde tro. På själva bröllopsdagen står hon och försöker förstå vad blomsterkillen Sven säger i telefonen:

Vänner

Avsnitt: The one with the boob job

Phoebe (Lisa Kudrow) och hennes kille Mike (Paul Rudd) har beslutat sig för att flytta in tillsammans och vännerna frågar henne på cafét om de tänkt gifta sig. Mike vill inte det eftersom han precis har varit gift och han säger att han nog aldrig vill gifta sig igen. När han gått frågar Monica (Courtney Cox) Phoebe om det inte stör henne och Phoebe att det inte är så viktigt för henne. Hon pratar sedan på och det visar sig att hon gärna vill gifta sig, ha familj och skaffa Volvo:

Vänner

Avsnitt: The one with the fertility test

Phoebe (Lisa Kudrow) har fått Rachel (Jennifer Aniston) att avstå från en gratis massage på ett spa som är en del i en stor kedja, eftersom Phoebe ogillar storföretag. Rachel går naturligtvis ändå, och strax därpå visar det sig att Phoebe har börjat jobba där själv - hon skämdes helt enkelt för mycket för att berätta det för sina vänner. När Phoebe upptäcker att det är Rachel som är ligger på britsen låtsas hon att hon är en svensk massös i hopp om att Rachel inte ska märka något.

Vänner

Avsnitt: The one with the vows

Phoebe (Lisa Kudrow), Rachel (Jennifer Aniston) och Joey (Matt LeBlanc) sitter och pratar om hur det ska bli när Chandler (Matthew Perry) och Monica (Courteney Cox) har gift sig, om vad som komma skall:

Phoebe: "Pretty soon they are gonna be having kids and then they're just gonna be hanging out with other couples who have kids, and then maybe they are gonna leave the city to be near a Volvo dealership"
Rachel: "Things change."
Joey: "But I don't want them to move to a Volvo dealership."

Vänner

Avsnitt: The one where they all turn thirty

Hela gänget fyller 30 och Phoebe (Lisa Kudrow) söker upp sin tvillingsyster Ursula (också Lisa Kudrow) för att få svar på om hon verkligen är 30. Det visar sig att det är hon inte, hon är faktiskt ett år äldre än hennes kompisar. Innan dess diskuterar de deras födelseattest:

Phoebe: "Do you have my birth certificate?"
Ursula: "No, I sold it to a Swedish runaway."

Vänner

Avsnitt: The one where Ross and Rachel take a break

Phoebe (Lisa Kudrow) har träffat en diplomat då hon gav bort gratis massage framför FN-byggnaden. Varför? Jo...

Phoebe: "Oh!! It's my new thing. I figure bodies at peace, make peace."
Monica: "Wow! You might just get the first Nobel prize in rubbing."