Roswell

Avsnitt: Baby, it's you

Liz (Shiri Appleby) fortsätter gräva i Alex mystiska död och hon har verkligen gjort framsteg. Hon pratar med Maria (Majandra Delfino) och presenterar följande bevis gällande fotona som Alex hade med sig hem från sin resa till Sverige:

Roswell

Avsnitt: It's too late and it's too bad

Liz (Shiri Appleby) fortsätter med att undersöka sin teori om att Alex (Colin Hanks) blivit mördad, men avsnittet börjar som vanligt med att Maria (Majandra Delfino) berättar vad som hänt i de tidigare avsnittet. Eftersom Alex sägs ha varit i Sverige berättar hon naturligtvis detta:

Maria: "Ok, what you need to know about Alex is that he loved life. He loved it. He played the bass. He traveled. He had just gotten back from his trip to Sweden only a couple of months ago, and he had his whole life ahead of him."

Arkiv X

Avsnitt: Two fathers

Mulder (David Duchovny) och Scully (Gillian Anderson) är en stor konspiration på spåren, en konspiration som har pågått i femtio år ända sedan kraschen i Roswell. Den går ut på att den amerikanska regeringen håller på och korsar människor med utomjordingar för att få fram en människoliknande hybrid som är motståndskraftig till en sjukdom som elaka utomjordingar vill smitta ner oss människor med för att ta över jorden. Scully har hittat bevis för att Cancer Man (William B. Davis) är inblandad i dessa operationer och att de har lyckats få fram en lyckad hybrid, Cassandra.