Dopesick

Avsnitt: Pseudo-addiction

Betsy Mallum (Kaitlyn Dever) råkade ut för en olycka i gruvan i samhället där hon bor, och får utskrivet OxyContin, en ny medicin som sägs vara en undermedicin. Det är den också, till en början, men sedan blir hon beroende, djupt beroende och förlorar sitt jobb i gruvan. Hon skaffar sig ett nytt jobb på en bensinstation och där, i skyltfönstret, hänger de mest underbara godispåsar man som svensk kan hitta - Swedish Fish!

Familjepappan

Avsnitt: Saturated fat guy

Efter att ha tittat på dokumentären Food kills, som beskriver hur det amerikanska folket äter sig själva till döds med hjälp av skräpmat, så rensar Lois bort all ohälsosam mat och godis i huset. Det får Peter att bli smått galen efter att få äta något ohälsosamt. När han mitt i natten åker till snabbköpet och sedan gör en varm macka i sin bil, en macka som andra män - som också tittat på Food kills och hamnat i samma situation hemmavid - gladeligen betalar stora pengar fär får Peter en idé. Han ska börja laga den sorts mat som han vill ha, och som andra män vill ha.

American horror story

Avsnitt: Be our guest

Det hemsöka hotellet Cortez är fullt av hemska döingar, demoner och spöken, däribland de svenska turisterna Agnetha (Helena Mattsson) och Vendela (Kamilla Alnes), men samtidigt så drivs hotellet som ett vanligt hotell och då kan inte de nuvarande spökena gå runt och döda hotellgästerna till höger och vänster. De som driver hotellet, Liz Taylor (Denis O'Hare) och Iris (Kathy Bates), som inte på något sätt är döda, kallar därför till ett möte där de ska prata allvar med alla spöken som befinner sig på hotellet. Iris framhåller att alla spöken måste sluta upp med att mörda gästerna.

Fringe

Avsnitt: 6995 kHz

När fyrvaktaren Murray Harkins (Mark Acheson) sitter ochh lyssnar på en kortvågsradiosändning på frekvensen 6995 kHz får han plötsligt ett anfall och svimmar av. Han vaknar till anropet från en båt och inser att han inte vet vem han är eller vad han förväntas göra. Båten som anropar har dock ett väldigt trevligt namn - Swedish Fish!

Gossip girl

Avsnitt: Gone with the will

Daniel (Penn Badgley) hänger på Vanessa Abrams (Jessica Szohr) till godisaffären på hörnet och precis innan de knallar in genom dörren hör man ha en liten diskussionen där Vanessa säger följande:

Vanessa: "I'm thinking one paint can of gummy worms and another of Swedish fish."
Danile: "Is this how you and Nate want to celebrate two months of dating - with all things gummy?"

Familjepappan

Avsnitt: Believe it or not, Joe's walking on air

Rullstolsbundne Joe har fått en bentransplantation vilket resulterar i att han kan gå igen. För att ta igen alla år han har varit handikappad tar han med sina vänner på allt han gör. Nu kommer han in på baren med en mountainbike och Peter tror därför att han ska ta dem med ut på en cykeltur:

Peter: "Oh Joe, I don't know. I'm still chafed from that powerwalk. Both of my inner thighs look like those big cherry Swedish fish."

What a girl wants

Daphne Reynolds (Amanda Bynes) har aldrig träffat sin pappa och har bara haft sin mamma i närheten. I början av filmen är Daphne lite deppig över hennes pappa som inte finns i närheten så hennes mamma Libby (Kelly Preston) tröstar henne. De båda avslutar sin konversation med en bamsekram och följande ord:

Libby: "I love you a million Swedish fish."
Daphne: "I love you a million red M&M's."

Ed

Avsnitt: Trust

Phil (Michael Ian Black) vill starta en fackförening på jobbet och försöker få med Kenny Sandusky (Mike Starr) och Shirley Pifgo (Rachel Cronin). Han håller ett litet valtal och avslutar med:

Phil: "Kenny, all the cigarrs you can smoke. Shirley, all the... What do you like?"
Shirley: "Swedish fish."
Phil: "All the Swedish fish you can catch!"